Τα ολοκαίνουρια Xiaomi Mi 11 και Xiaomi Mi 11 Pro αποκαλύπτονται

Επισκευή Xiaomi TheFixers

Τα νέα smartphones της Xiaomi αναμένονται αρκετά νωρίτερα, με δεδομένο ότι η εταιρεία έχει αρχίσει να αποσύρει από την αγορά το μοντέλο Xiaomi Mi 10 Pro σε μια προσπάθεια να κερδίσει την κούρσα του ανταγωνισμού και να κυκλοφορήσει το γρηγορότερο τη ναυαρχίδα των κινητών της τηλεφώνων.

Η πρώτη φωτογραφία των Xiaomi Mi 11 και Xiaomi Mi 11 Pro διέρρευσε στο ίντερνετ και σύμφωνα με τις φήμες τα νέα smartphones θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό της Κίνας στα τέλη Δεκεμβρίου. Το λανσάρισμά τους θα ακολουθήσει τον προσεχή Ιανουάριο χωρίς όμως τίποτα να επιβεβαιώνεται ακόμα από την πλευρά της εταιρείας.

Αν η φωτογραφία είναι αληθινή τότε προκύπτει πως το Xiaomi Mi 11 θα κυκλοφορήσει με flat panel ενώ το Mi 11 Pro με κυρτό. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν οπή κεντρικά επάνω για τον αισθητήρα της εμπρόσθιας selfie κάμερας. Εικάζεται επίσης πως θα έχουν τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 875. Ο αισθητήρας της πίσω κάμερας, 13MP με τον ultrawide φακό, πρόκειται να αντικατασταθεί με έναν 48MP, ωστόσο ο κύριος αισθητήρας θα παραμείνει στα 108MP.

Όσον αφορά στις οθόνες, αυτές θα διαθέτουν υψηλό ρυθμό ανανέωσης εικόνας ενώ η ανανεωμένη μπαταρία υπόσχεται ταχύτερη φόρτιση. Μείνετε συντονισμένοι στο blog των The Fixers για να μάθετε πρώτοι πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME