Έξυπνα tips για να φροντίσεις το smartphone σου

Επισκευή Smartphone TheFixers

Το smartphone είναι χωρίς αμφιβολία το αντικείμενο που χρησιμοποιούμε όσο κανένα άλλο στην καθημερινότητα, είτε ως μέσο επικοινωνίας είτε ως εργαλείο δουλειάς ή διασκέδασης. Όσο πιο πολύ όμως το χρησιμοποιούμε τόσο περισσότερο θα πρέπει και να φροντίζουμε για τη συνετή χρήση και την καλή λειτουργία του, ώστε να το διατηρούμε σε καλή κατάσταση και να παρατείνουμε τη διάρκεια ζωής του.

Με ποιο τρόπο όμως θα το κάνουμε να μοιάζει σαν καινούριο; Ακολουθούν μερικές απλές και έξυπνες συμβουλές για να προστατεύσουμε το αγαπημένο μας Gadget.

1. Εξωτερική προστασία από τη φθορά

Μια προστατευτική θήκη είναι το πλέον απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε κινητό τηλέφωνο. Η θήκη αποτρέπει τη φθορά από εξωτερικούς παράγοντες όπως γρατζουνιές, πτώσεις αλλά και υγρασία που είναι οι πιο συχνοί εχθροί του smartphone.

2. Προστασία οθόνης

Το κινητό πέφτει από μεγάλο ύψος και ξαφνικά βλέπεις τη ζωή να περνά σε αργή κίνηση όπως στις ταινίες θρίλερ! Μια σπασμένη οθόνη είναι ο χειρότερος εφιάλτης για τον καθένα. Ένα προστατευτικό τζάμι καλής ποιότητας θα προστατεύσει την οθόνη σας από πτώσεις και γρατζουνιές και θα σας απαλλάξει από το άγχος αλλά και τα περιττά έξοδα επισκευής.

3. Προστασία από τη θερμότητα

Μια από τις πιο συχνές αιτίες βλάβης των κινητών είναι η έκθεσή τους σε επικίνδυνες θερμοκρασίες. Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να λειτουργούν σε θερμοκρασίες από 0 έως 35 βαθμούς κελσίου. Αποφεύγετε λοιπόν πολύ υψηλές ή πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που προκαλούν πολλά προβλήματα.

4. Προστασία της μπαταρίας Η ζωή της μπαταρίας δεν είναι ίδια σε όλα τα μοντέλα και εναλλάσσεται με βάση την ποσότητα που χρησιμοποιούμε μέσα στη μέρα το κινητό. Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρηθεί η μπαταρία«υγιής» είναι το ποσοστό του κινητού να κυμαίνεται στο 40% με 80%.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME