Τον Ιανουάριο του 2021 θα γίνει η παρουσίαση του Xiaomi Mi 11

Επισκευή Xiaomi TheFixers

To 2021 πρόκειται να μπει δυναμικά με πολλές νέες παρουσιάσεις smartphones. Με την MWC 2021 να λαμβάνει χώρα τον Ιούνιο αντί για το Φεβρουάριο, οι κατασκευάστριες εταιρείες δεν χρειάζεται να περιμένουν και έτσι θα έχουμε τις προτάσεις τους πολύ νωρίτερα.

Η χρονιά θα μπει με το δεξί για την Samsung αλλά και τη Xiaomi οι οποίες τον Ιανουάριο θα παρουσιάσουν τη νέα σειρά Galaxy S21 και Xiaomi Mi 11 αντίστοιχα. Οι πληροφορίες προέρχονται από το αξιόπιστο Digital Chat Station.

Η Xiaomi τα δύο προηγούμενα χρόνια επέλεξε να παρουσιάσει τα μοντέλα Mi 9 και Mi 10 πιο κοντά στην ημερομηνία διεξαγωγής της MWC της Βαρκελώνης, δηλαδή τα παρουσίαζε στα μέσα Φεβρουαρίου. Με το event να είναι αβέβαιο αν θα πραγματοποιηθεί φέτος εξαιτίας της πανδημίας, η εταιρεία προτιμά να μη χάσει χρόνο και να αποκαλύψει τα Mi 11 στις αρχές της χρονιάς παρόλο που δεν έχει περάσει πολύς καιρός από το λανσάρισμα της σειράς Mi 10T.

Όσο για τα χαρακτηριστικά τους; Τα premium smartphones Xiaomi Mi 11 και Mi 11 Pro θα έχουν τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 875. Μείνετε συντονισμένοι στο Blog των The Fixers, γιατί περισσότερες πληροφορίες γιατί τα νέα μοντέλα Xiaomi έρχονται σύντομα.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME