Το Samsung Galaxy M21s έρχεται με προηγμένα χαρακτηριστικά

Όταν το Μάρτιο η Samsung ανακοίνωσε το smartphone Samsung Galaxy M21s προκάλεσε τις θετικές αντιδράσεις των fans. Σήμερα έρχεται να τους αποζημιώσει με κάτι ακόμα πιο εξελιγμένο που δεν είναι άλλο από αναβαθμισμένες κάμερες.

Αρχικά το Galaxy M21s κυκλοφόρησε με κάμερα selfie 20MP αλλά και μια τριπλή ρύθμιση στο πίσω μέρος η οποία αποτελούνταν από πρωτεύουν αισθητήρα 48MP + 8MP και μονάδες βάθους 5MP. Στη νέα έκδοση συναντάμε selfie camera 32MP, ενώ η πίσω κάμερα των 48MP αντικαθίσταται με μονάδα 64MP.

Όσο για τα επιμέρους χαρακτηριστικά του, διατηρούνται όπως το αρχικό, έχουμε δηλαδή ένα smartphone με SoC Exynos 9611, οθόνη 6,4 “FullHD + Super AMOLED, μπαταρία 6.000 mAh με φόρτιση 15W και σαρωτή για δακτυλικά αποτυπώματα στην πίσω πλευρά του κινητού. Όσον αφορά στο software το Galaxy M21s διαθέτει Android 10 και 4 GB RAM και δυνατότητα αποθήκευσης 64 GB. Επιπλέον έχει υποδοχή κάρτας microSD για επέκταση αποθήκευσης έως και 1 TB.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά μας θυμίζουν αρκετά το Galaxy M31. Το νέο smartphone της Samsung είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα, μαύρο και μπλε, και η προτεινόμενη τιμή πώλησης είναι τα 230 $. Προς το παρόν βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων της Βραζιλίας, όπου κυκλοφορεί και το Galaxy M51.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME