Το νέο MacBook Pro 13 έχει την καλύτερη μπαταρία από κάθε άλλο μοντέλο

Επισκευή MacBook TheFixers

Το νέο MacBook Pro 13 είναι με διαφορά το πιο γρήγορο μοντέλο της Apple. Με επεξεργαστή chip M1 μπορεί να δημιουργήσει κώδικα Xcode κατά 2,8x ταχύτερα από το Intel 13-ιντσών Prο, αποδίδοντας επίσης ένα σύνθετο τρισδιάστατο τίτλο στο Final Cut Pro έως και 5,9x ταχύτερα. Επιπρόσθετα, μπορεί να εκτελεί εργασίες ML πολύ πιο γρήγορα και συγκεκριμένα έως και 11x γρηγορότερα αλλά και να παίζει βίντεο ProRes 8K στο DaVinci Resolve χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα στα καρέ.

Συγκρίνοντας το MacBook Pro 13 με το MacBook Air θα μπορούσαμε να βρούμε διαφορές στην απόδοση. Μπορεί το chipset να είναι το ίδιο, παρόλα αυτά το Pro διαθέτει ανεμιστήρα ψύξης, ενώ το Air όχι. Επιπλέον, το Pro υπερέχει με μια μπάρα αφής, φωτεινότερη οθόνη, καλύτερα στερεοφωνικά ηχεία, μικρόφωνα υψηλότερης ποιότητας και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Για την ακρίβεια η μπαταρία του MacBook Pro 13 έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από οποιονδήποτε φορητό υπολογιστή της Apple μέχρι στιγμής. Για την ακρίβεια είναι διπλάσια από αυτή του προκάτοχου που διαθέτει chip της Intel. Αν το μεταφράσουμε σε πραγματικό χρόνο έχουμε 17 ώρες περιήγησης στο Web και 20 ώρες αναπαραγωγής ταινιών της εφαρμογής Apple TV. Καθόλου άσχημα!

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME