H Samsung κονταροχτυπιέται με τη Huawei με ξίφος το Galaxy S21

Ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες ότι η Samsung προσανατολίζεται στο να προχωρήσει νωρίτερα στο λανσάρισμα του Galaxy S21, και ειδικότερα ένα μήνα πιο νωρίς, δηλαδή τον Ιανουάριο του 2021 αντί για το Φεβρουάριο. Μάλιστα το νέο smartphone εκτιμάται ότι θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα το Μάρτιο. Σύμφωνα με το Reuters, η εταιρεία άλλαξε την πολιτική της προκειμένου να καταφέρει να πάρει μερίδιο από τον βασικό της αντίπαλο που δεν είναι άλλος από την Huawei.

Τα Galaxy S21 flagships θα φτάσουν νωρίτερα στα ράφια καλύπτοντας το κενό των iPhone 12 που και αυτά καθυστέρησαν την κυκλοφορία τους ένα ολόκληρο μήνα. Το γεγονός αυτό εκτόξευσε τη Samsung στην κορυφή της αγοράς της Αμερικής. Σημειώνεται πως πρώτη φορά στα χρονικά φιγουράρει στην πρώτη θέση.

Βέβαια, θα πρέπει εδώ να συνυπολογίσουμε το γεγονός, ότι η Huawei ξεπέρασε τη Samsung σε διάθεση συσκευών. Παρόλα αυτά οι περιορισμοί με τους οποίους ήρθε αντιμέτωπη δεν της επέτρεψαν να κατακτήσει εκείνη την πρωτιά. Με βάση τις νέες πολιτικές εξελίξεις και την εκλογή του Biden στην προεδρία της Αμερικής, οι αναλυτές εκτιμούν πως οι σχέσεις Αμερικής-Κίνας θα εξομαλυνθούν, ωστόσο όλα ακόμα είναι ρευστά.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME