Η οικονομική εκδοχή του iPhone Plus θα βγει στην αγορά το 2021

Επισκευή iPhone TheFixers

Ένα smartphone της Apple είναι για πολλούς κάτι περισσότερο από ένα ποιοτικό κινητό τηλέφωνο. Το iPhone έχει συνδεθεί με ένα συγκεκριμένο lifestyle και αποτελεί αντικείμενο του πόθου για μικρούς και μεγάλους. Η τιμή του ωστόσο είναι ένας αποτρεπτικός παράγοντας για μια μεγάλη μερίδα κόσμου, η οποία δεν μπορεί να διαθέσει περισσότερα από 1.000€ για να αποκτήσει το τελευταίο μοντέλο iPhone 12 Pro Max.

Τα τελευταία χρόνια η Apple, για να προσεγγίσει το παραπάνω κοινό και να αυξήσει τις πωλήσεις της λανσάρει μια σειρά από προσιτά iPhones όπως είναι το iPhone SE και το iPhone XR τα οποία μοιάζουν πολύ με τα top selling μοντέλα αλλά διατίθενται στη μισή τιμή.

Στην προσπάθεια της να ανταγωνιστεί τα οικονομικά smartphones της Κίνας, η Apple σκοπεύει να κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά, ένα νέο iPhone μεσαίας κατηγορίας σαφώς πιο προσιτό για να καταφέρει να κερδίσει μέρος της αγοράς στην Κίνα και την Ινδία και να σταθεί απέναντι στις Xiaomi, Oppo και Vivo.

Ειδικότερα, όπως εκτιμά η Sunny Optical Technology, εταιρεία κατασκευής οπτικών συσκευών και μονάδων κάμερας, με τον περιορισμό που επέβαλλαν οι ΗΠΑ στη Huawei, οι παραγγελίες της θα μειωθούν δραματικά. Προσβλέπει ωστόσο στην κάλυψη της ζημιάς από τις αντίστοιχες παραγγελίες της Apple, η οποία θα αναγκαστεί να διευρύνει τη λίστα των προμηθευτών της προκειμένου να μειώσει το κόστος κατασκευής στην οικονομική σειρά των iPhones.

Όσον αφορά στα χαρακτηριστικά του iPhone SE Plus, πιθανότατα θα έχει οθόνη 5,5 ή 6,1 ιντσών με σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος στο πλάι και θα ακολουθήσει τη γραμμή του iPhone XR ή του iPhone 8.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME