Η Apple σχεδιάζει νέα μπαταρία με μεγαλύτερη αυτονομία για το iPhone 13

Επισκευή iPhone TheFixers

Το ολοκαίνουριο iPhone 12 μόλις κυκλοφόρησε στην αγορά ωστόσο οι φήμες για τον αντικαταστάτη του πληθαίνουν. Σύμφωνα με τον γνωστό αναλυτή Ming-Chi Kuο, η Apple σχεδιάζει μεγάλες αλλαγές στις πλακέτες τυπωμένων κυκλωμάτων στην παραγωγή μπαταριών που θα χρησιμοποιήσει στο iPhone 13.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί σημαντικά παράπονα για τη μπαταρία στα μοντέλα της σειράς iPhone 12, με εξαίρεση το iPhone 12 mini που έχει κατηγορηθεί για την αδύναμη αυτονομία του, η Apple θα προχωρήσει σε αναβαθμίσεις. Οι νέες μπαταρίες οι οποίες θα είναι ακόμα πιο συμπαγείς, θα έχουν τις ίδιες διαστάσεις αλλά μεγαλύτερη χωρητικότητα. Έτσι, ο κατασκευαστής θα έχει σημαντικά οφέλη στην αυτονομία της μπαταρίας χωρίς να χρειαστεί να επέμβει στις διαστάσεις και το σχεδιασμό του νέου της smartphone.

Εκτός από το iPhone 13, το νέοπρότυπο LCP(Liquid Crystal Polimer) θα χρησιμοποιηθεί και στα νέας γενιάς AirPods αλλά και στα ακουστικά και τα οπτικά εξαρτήματα των iPad με οθόνες Mini-Led τα οποία φημολογείται πως θα βγουν στην αγορά το πρώτο μισό του 2021. Ο Ming-Chi Kuo υποστηρίζει πως τα AirPods 3 θα είναι παρόμοια με τα AirPods Pro αλλά θα έχουν μεγαλύτερη αυτονομία. Στόχος είναι η διάρκεια ομιλίας 3-5 ωρών για καθένα από τα ακουστικά.

Ο βασικοί προμηθευτής LCP της Apple θα είναι οι εταιρείες Taiwan Career Technology (σε ποσοστό 50% των παραγγελιών), Unimicron και Unitech.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME