Διέρρευσαν τα επίσημα teasers για τη Samsung Galaxy S21 Series

Επισκευή Samsung Galaxy TheFixers

Η σειρά Galaxy S21 της Samsung αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα στις αρχές Ιανουαρίου. Όσο πιο κοντά πλησιάζουμε στην ημερομηνία ανακοίνωσης τόσο περισσότερες διαρροές έχουμε τόσο για τα εξωτερικά χαρακτηριστικά όσο και για τις αποδόσεις των smartphones. H Samsung δεν μας έχει δώσει ακόμα επίσημες εικόνες όμως το Android Police φρόντισε να μας ιντριγκάρει με μια μικρή έστω αποκλειστικότητα, καθώς δημοσίευσε μερικά μικρά video teasers των Galaxy S1.

Στο πρώτο Video αποκαλύπτεται το Samsung Galaxy S21 5G σε εντυπωσιακή απόχρωση Phantom Violet με χάλκινες λεπτομέρειες. Στη μπροστινή όψη ξεχωρίζει η επίπεδη οθόνη με hole-punch κάμερα selfie. Το νέο smartphone της Samsung έρχεται με πίσω τριπλό σύστημα κάμερας, με 12MP κύριο αισθητήρα, 12MP υπερευρυγώνιο και telephoto 64MP.

Το Samsung Galaxy S21+ 5G δε διαφέρει ιδιαίτερα από το Galaxy S21 5G. Ο σχεδιασμός, η απόχρωση και οι ρυθμίσεις της κάμερας είναι κοινά. Οι διαφορές τους έχουν να κάνουν με βελτιώσεις στο μέγεθος της οθόνης και τη χωρητικότητα της μπαταρίας.

Το Samsung Galaxy S21 Ultra κάνει τη διαφορά! Έχει διαφορετικό design και διαθέτει μια φίνα καμπύλη οθόνη σε αντίθεση με την επίπεδη οθόνη των άλλων δύο μοντέλων. Τα χαρακτηριστικά του Galaxy S21 Ultra που ξεχωρίζουν είναι το σύστημα τετραπλής κάμερας. Το συγκεκριμένο smartphone διαθέτει μια periscope κάμερα με 10MP 10x super-telephoto zoom, παράλληλα με την κύρια των 108MP, την 12MP υπερευρυγώνια και τον 10MP 3x τηλεφακό.

Έχει ακόμα σύστημα αυτόματης εστίασης με λέιζερ στην κορυφή, αντί για τον αισθητήρα TOF του S20 Ultra. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Android Police, το Samsung Unpacked θα λάβει χώρα στις 14 Ιανουαρίου, οπότε και θα αποκαλυφθούν όλες οι λεπτομέρειες για τα νέα μοντέλα της σειράς Galaxy S21 Series. Λίγες ημέρες αργότερα, θα ξεκινήσει και η διάθεσή τους στα καταστήματα λιανικής. Ένα ακόμα καλό νέο είναι πως οι συσκευές της νέας γενιάς θα είναι πιο οικονομικές από τις προηγούμενες. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς;

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME