Το νέο Samsung Galaxy A12 έρχεται το 2021

Πέρασαν μόλις επτά μήνες από την κυκλοφορία του Samsung Galaxy A11 και όμως οι φανατικοί της τεχνολογίας ανυπομονούν να δουν το διάδοχο του. Το Samsung Galaxy A12 με πιστοποίηση Bluetooth θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά στις αρχές του 2021.

Ανάμεσα στα βελτιωμένα χαρακτηριστικά του, ξεχωρίζει η μεγάλη οθόνη 6.5’’ HD+ τεχνολογίας Infinity V. Επιπλέον στον εξοπλισμό του συμπεριλαμβάνεται τετραπλό σύστημα κάμερας το οποίο αποτελείται από το βασικό αισθητήρα 48MP, τον υπερευρυγώνιο 5MP, τον macro 2MP και τον αισθητήρα βάθους 2MP. Μπροστά έχει τη selfie κάμερα με αισθητήρα 8MP f/2.0.

Ακόμα, έρχεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή (2.3GHz & 1.8GHz), 4GB μνήμη RAM αλλά και αποθηκευτικό χώρο 64GB ή 128GB, ανάλογα με την έκδοση που θα επιλέξεις. Ο αποθηκευτικός χώρος έχει δυνατότητα μεγαλύτερης επέκτασης έως και 1TB χάρη στη θύρα microSD.

Τέλος το νέο smartphone Samsung Galaxy A12 διαθέτει αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στο πλάι της συσκευής ενώ στη συσκευασία του περιλαμβάνεται και ο φορτιστής.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME