Το εντυπωσιακό μοντέλο Aurora Green P40 Pro της Huawei που δεν κυκλοφόρησε ποτέ

Επισκευή Huawei TheFixers

Η Huawei λάνσαρε μέσα στο 2020 τη νέα σειρά Smartphones P40 Pro. Τα κινητά τηλέφωνα κυκλοφόρησαν στην αγορά σε πέντε διαφορετικές χρωματικές παραλλαγές, τις Silver Frost, Blush Gold Deep Sea Blue, Ice White και Black. Σύμφωνα όμως με φωτογραφίες που διέρρευσαν σε blogs η Huawei είχε σχεδιάσει ακόμα ένα χρώμα, το εντυπωσιακό Aurora Green, το οποίο όμως για άγνωστους λόγους δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Σημειώνεται πως το Huawei P40 Pro είναι ένα πολύ αξιόλογο smartphone με οθόνη 2640 x 1200 6,58 ιντσών με διπλή οπή για τις διπλές μπροστινές κάμερες. Διαθέτει καμπύλη οθόνη OLED και έχει ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Ο επεξεργαστής του είναι ένας Kirin 990 5G, ενώ έχει 8 GB μνήμη RAM και χώρο αποθήκευσης UFS 3.0 που ξεκινά από 128 GB και φτάνει τα 512 GB.

Οι λάτρεις της φωτογραφίας θα εκτιμήσουν το γεγονός ότι το P40 Pro διαθέτει τέσσερις κάμερες – μια κύρια 50MP με OIS, μια κάμερα 12MP με έναν φακό periscope που παρέχει οπτικό ζουμ έως και 5x, μια κάμερα 40MP και μια κάμερα 3D TOF. Στο μπροστινό μέρος της συσκευής υπάρχει μια κύρια κάμερα 32MP και μια υπέρυθρη κάμερα 3D για ξεκλείδωμα προσώπου.

Στα επιμέρους χαρακτηριστικά, το Huawei P40 Pro διαθέτει μπαταρία 4200mAh με υποστήριξη για γρήγορη ενσύρματη φόρτιση 40W, ασύρματη φόρτιση 27W καθώς και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση, υποστήριξη για επέκταση αποθήκευσης μέσω της υποδοχής κάρτας Nano Memory της Huawei και βαθμολογία IP68. Αν σκέφτεστε μια αναβάθμιση του κινητού σας τηλεφώνου το Huawei P40 Pro δεν θα σας απογοητεύσει.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME