Bixby Voice: Ο νέος τρόπος για να ξεκλειδώνεις το Samsung Galaxy S21

Επισκευή Samsung Galaxy TheFixers

Τα smartphones τελευταίας τεχνολογίας έχουν πολλούς τρόπους με τους οποίους επιτρέπουν στους χρήστες τους να τα ξεκλειδώνουν. Οι πλέον συνηθισμένοι είναι το Face ID και ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων. Υπάρχει πάντα η επιλογή passcode και το μοτίβο για τους πιο παραδοσιακούς. Η Samsung επαναφέρει έναν ακόμα πιο ασυνήθιστο τρόπο ξεκλειδώματος στα μοντέλα της σειράς Galaxy S21.

Πρόκειται για την τεχνολογία Bixby, το ξεκλείδωμα με τη χρήση φωνητικής εντολής. Η συγκεκριμένη λειτουργία εξυπηρετεί στις περιπτώσεις που τα χέρια των χρηστών είναι απασχολημένα, ή όταν δε μπορούν να ξεκλειδώσουν το τηλέφωνο κοιτώντας το. Ορισμένα παλαιότερα μοντέλα της Samsung είχαν αυτή τη δυνατότητα αλλά η εταιρεία την κατήργησε.

Σύμφωνα με φήμες όμως πρόκειται να την επαναφέρει. Συγκεκριμένα, το site SamMobile αναφέρει ότι η δυνατότητα ξεκλειδώματος μέσω της φωνής θα προστεθεί στο One UI 3.1 που θα εμφανιστεί στη σειρά Galaxy S21. Η δυνατότητα υπάρχει και στην προηγούμενη έκδοση και έτσι όλοι οι χρήστες θα μπορούν να ξεκλειδώσουν το τηλέφωνο τους λέγοντας απλά “Γεια σου Bixby”!

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME