Τι συνέβη με τα iPhone που αποσυνδέθηκαν πρόσφατα από το Facebook;

Έχετε iPhone και πρόσφατα είδατε το προφίλ σας στο Facebook να έχει αποσυνδεθεί από την εφαρμογή; Δεν είστε οι μόνοι! Πολλοί χρήστες αποσυνδέθηκαν και μάλιστα έκαναν ξανά login μετά από αρκετές προσπάθειες. Ειδικότερα, όταν πήγαν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή, αφού είναι εξαιρετικά απίθανο να κάνουν log out κάθε φορά που τη χρησιμοποιούν, διαπίστωσαν πως τους ζητούσε να συνδεθούν από την αρχή.

Σε κάποιες περιπτώσεις ζητήθηκε από τους χρήστες iPhone ακόμα και το ID τους ώστε να μπορέσουν να συνδεθούν ξανά στο προφίλ τους. Μάλιστα για όσους έχουν ενεργοποιήσει την διαδικασία ταυτοποίησης τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο περίπλοκα αφού υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση με την αποστολή των sms με τον κωδικό ταυτοποίησης.

Οι χρήστες του Twitter δε θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστο το γεγονός και μάλιστα το θέμα βρέθηκε για αρκετές ώρες στα trends.

Τι απαντά το Facebook;
Η επίσημη ανάρτηση του δεν έκανε σαφές τι προκάλεσε την αναστάτωση και ανέφερε τα εξής: «Λάβαμε γνώση ότι ορισμένοι χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα πρόσβασης στο Facebook. Εργαζόμαστε να επαναφέρουμε την κανονικότητα όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME