Έχασα το iPhone μου. Τι πρέπει να κάνω αν δεν ενεργοποίησα την Εύρεση συσκευής;

Η εφαρμογή Find my iPhone μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του iPhone ή του iPad, αφού μπορεί να εντοπίσει την ακριβή γεωγραφική θέση της συσκευής. Αν όμως κάποιος χρήστης δεν την έχει ενεργοποιήσει και χάσει τη συσκευή του, ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει;

  1. Αρχικά, αλλάξτε απομακρυσμένα το συνθηματικό του Apple ID, προκειμένου να αποκλείσετε την πρόσβαση τρίτων στα δεδομένα σας στο iCloud, στα μηνύματα και στις υπόλοιπες εφαρμογές.
  2. Αλλάξτε τον κωδικό σας σε εφαρμογές που είχατε στο κινητό ή το tablet σας, π.χ. στο email, το facebook, ή τους κωδικούς ebanking.
  3. Θα πρέπει να δηλώσετε άμεσα την απώλεια ή την κλοπή της συσκευής σας στις τοπικές αστυνομικές αρχές. Οι αρμόδιοι θα βρουν το σειριακό αριθμό της συσκευής σας.
  4. Δηλώστε την απώλεια της συσκευής στον πάροχο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας προκειμένου να απενεργοποιήσει το λογαριασμό σας και να μην επιτρέψει σε τρίτους να πραγματοποιήσουν κλήσεις ή αποστολή μηνυμάτων από τον τηλεφωνικό σας αριθμό.
  5. Καταργήστε την χαμένη συσκευή σας από τον κατάλογο αξιόπιστων συσκευών
close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME