Αυτές είναι οι 10 κορυφαίες εφαρμογές του iPhone

Επισκευή iPhone TheFixers

Έχεις σκεφτεί ποτέ πως θα ήταν το iPhone σου αν απομάκρυνες από την οθόνη όλες τις εφαρμογές; Η απάντηση είναι τουλάχιστον…βαρετό! Τα χαρακτηριστικά των iPhones υπερέχουν και τα καθιστούν ως τα πιο δημοφιλή smartphones στον κόσμο. Ωστόσο οι εφαρμογές είναι εκείνες που κάνουν κάθε συσκευή ξεχωριστή για κάθε χρήστη.

 Υπάρχουν όμως applications που είναι ιδιαίτερα δημοφιλή και χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους χρήστες των iOS. Ακολουθούν αυτά με τα περισσότερα downloads στο App Store.

  • Facebook

Είναι το μακροβιότερο και πλέον πολυπληθές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Η ίδια η ιστορικότητα του ωστόσο αρχίζει να το αποδυναμώνει με πολλούς από τους χρήστες να το εγκαταλείπουν. Έτσι, δεν αποκλείεται στο μέλλον να δούμε αυτόνομο το Messenger.

  • Instagram

Θα έλεγε κανείς πως είναι σχεδιασμένο για τα iPhone, αφού οι developers έχουν βάλει τα δυνατά τους στην εκδοχή των iOS. Εξακολουθεί να είναι το πιο δημοφιλές ανάμεσα στα Social Media και τείνει να επισκιάσει τον προκάτοχό του το Facebook.

  • Whatsapp

Είναι εύχρηστο, γρήγορο και δωρεάν. Διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ των χρηστών και παρά τις φήμες για κακή διαχείριση των προσωπικών δεδομένων, εξακολουθεί να κερδίζει σε δημοτικότητα.

  • Gmail

Πολλές φορές η δουλειά δεν σταματά ακόμα κι αν βρίσκεσαι εν κινήσει. Αυτό σημαίνει ότι θες να βλέπεις τα email σου από οπουδήποτε. Με το gmail στο κινητό σου όλα είναι πολύ πιο εύκολα.

  • Lastpass

Με τόσες εφαρμογές δεν είναι δύσκολο να μπερδέψεις τα Passwords! Με αυτόν τον δωρεάν διαχειριστή κωδικών μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αφού λειτουργεί με το δακτυλικό αποτύπωμα για να μην υπάρχουν διαρροές.

  • Moovit

Είναι ένα ιδιαίτερα εύχρηστο εργαλείο για όσους κινούνται με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αλλά και για τουρίστες. Μπορεί κανείς να εντοπίσει στάσεις λεωφορείων και μετρό σε 3.400 πόλεις σε 112 χώρες του κόσμου. Οι πληροφορίες του ανανεώνονται συνεχώς και έτσι οι χρήστες βρίσκουν εύκολα τον πιο σύντομο τρόπο για να φτάσουν στον προορισμό τους.

  • VSCO

Στην εποχή που όλοι φροντίζουμε για την τέλεια εικόνα, τα ψαγμένα φίλτρα και οι πολλαπλές επιλογές editing κερδίζουν τους ερασιτέχνες λάτρεις της φωτογραφίας.

  • Spotify
    Εκατοντάδες καλλιτέχνες, άπειρα μουσικά κομμάτια που ανανεώνονται συνεχώς και ατελείωτες επιλογές ψυχαγωγίας για όλα τα γούστα.
  • Genius Scan

Ένα scanner στο κινητό σου για να μοιράζεσαι, να στέλνεις και να αποθηκεύεις εύκολα τα έγγραφα σου σε pdf. Το μόνο που χρειάζεσαι εκτός από την εφαρμογή είναι σταθερό χέρι για να εστιάσεις στο έγγραφο.

  • League of Legends: Wild Rift

Αν και νέο θεωρείται από πολλούς ένα από τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια που καταφέρνει να εκμεταλλευτεί τα χαρακτηριστικά του iPhone.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME