Έρχεται το Samsung Internet 14.0 με σημαντικές αναβαθμίσεις

Η Samsung μόλις ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το νέο πρόγραμμα περιήγησης Samsung Internet 14.0 beta, με ανανεωμένη εμφάνιση για βέλτιστη εμπειρία προβολής στις αναδιπλούμενες συσκευές Samsung Galaxy και πρόσθετες δυνατότητες στην επιφάνεια διεπαφής χρήστη. Επιπλέον προσφέρει βελτιωμένες ρυθμίσεις απορρήτου, προστασίας προσωπικών δεδομένων και ασφάλειας.

Βελτιωμένες λειτουργίες προστασίας προσωπικών δεδομένων

Χάρη στην τεχνολογία Smart Anti Tracking η οποία μπορεί να ανιχνεύσει πότε μια ιστοσελίδα επιχειρεί να παρακολουθήσει τους χρήστες, το ανανεωμένο Samsung Internet 14.0 beta καταφέρνει να προστατεύσει το κοινό από επιθέσεις και απόπειρες παραβίασης των προσωπικών δεδομένων.

Επιπλέον διαθέτει ένα νέο πίνακα ελέγχου ασφαλείας ο οποίος επιτρέπει στο χρήστη να παρακολουθεί και να ελέγχει τις ρυθμίσεις, αλλά και να βλέπει ορισμένα στατιστικά στοιχεία, για παράδειγμα πόσα αναδυόμενα παράθυρα και προγράμματα παρακολούθησης αποκλείονται καθημερινά στη συσκευή του.

Καλύτερη εμπειρία προβολής σε αναδιπλούμενες συσκευές Galaxy

Όσοι διαθέτουν αναδιπλούμενες συσκευές Samsung Galaxy θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τη λειτουργία Flex, η οποία τους επιτρέπει να παρακολουθούν video στο πάνω μέρος της οθόνης, ενώ στο κάτω μέρος της θα εμφανίζονται τα πλήκτρα χειρισμού, για μια ακόμα πιο ευχάριστη εμπειρία προβολής. Μάλιστα η λειτουργία Flex ενεργοποιείται αυτόματα μέσω του Video Assistant κάθε φορά που ο χρήστης αναπαράγει ένα video.

Πολλαπλές εργασίες την ίδια στιγμή

Το νέο Samsung Internet 14.0 ενσωματώνει τη λειτουργία App Pair χάρη στην οποία μπορούν να ξεκινούν ταυτόχρονα πολλαπλά προγράμματα περιήγησης Samsung Internet. Ο χρήστης μπορεί να βλέπει όλα τα προγράμματα σε μια ενιαία οθόνη (split-screen) και να πραγματοποιεί παράλληλα δύο ή και περισσότερες ενέργειες. Μπορεί δηλαδή να παρακολουθεί ένα video και ταυτόχρονα να αναζητά πληροφορίες ή να πραγματοποιεί online αγορές.

Επιλογή γραμματοσειράς για εξατομικευμένη εμπειρία πλοήγησης

Μια ακόμα δυνατότητα που κάνει πιο προσωποποιημένη την εμπειρία πλοήγησης στο Samsung Internet 14.0 beta είναι η επιλογή της γραμματοσειράς. Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν την εμφάνιση του κειμένου επιλέγοντας τη γραμματοσειρά που τους αρέσει ή τους διευκολύνει στην ανάγνωση. Από τις Ρυθμίσεις Ιnternet, αναζητήστε την επιλογή «Labs».

Εκτός από τις παραπάνω, άλλες επιμέρους χρήσιμες λειτουργίες του Samsung Internet 14.0 beta είναι οι ακόλουθες:

  1. Εξαγωγή σε κείμενο από S Pen στη σειρά Galaxy Tab S7: Με τη βοήθεια του S Pen οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να γράψουν σε περιοχές πλαισίου κειμένου και να δουν το χειρόγραφό τους να μετατρέπεται σε κείμενο.
  2. Λειτουργία Ανάγνωσης: Το σαφώς βελτιωμένο Reader Mode αναδιοργανώνει τις σελίδες με πυκνό περιεχόμενο ώστε να είναι κατανοητές και ευανάγνωστες.
  3. Επέκταση μετάφρασης: Η λειτουργία μετάφρασης Samsung Research επεκτείνεται και υποστηρίζει 18 γλώσσες κάνοντας ακόμα πιο εύκολη την προβολή μεταφράσεων κατά το σερφάρισμα

Όλα τα παραπάνω πολύ ενδιαφέροντα features θα είναι διαθέσιμα σε όλους τους χρήστες τον Απρίλιο μετά το πέρας της δοκιμαστικής περιόδου. Οι χρήστες θα λάβουν στη συσκευή τους τη σχετική ειδοποίηση και θα μπορούν να απολαύσουν μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME