Έτσι θα είναι το νέο εντυπωσιακό Huawei P50 Pro

Το νέο Huawei P50 Pro είναι το επόμενο smartphone της Huawei και οι fαns της σειράς ανυπομονούν να ανακαλύψουν τα χαρακτηριστικά και τον σχεδιασμό του. Το ίδιο και εμείς! Για αυτό ψάξαμε τις πιο αξιόπιστες διαρροές και σας παρουσιάζουμε όλα όσα ανακαλύψαμε πριν την επίσημη παρουσίαση του μαζί με τα υπόλοιπα μοντέλα που αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες. Το Huawei P50 Pro είναι πιθανόν το πρώτο smartphone που θα κυκλοφορήσει με προεγκατεστημένο το λειτουργικό σύστημα HarmonyOS της Huawei.

Οι πληροφορίες που διαθέτουμε προέρχονται από τον γνωστό leakster Steve Hemmerstoffer, ο οποίος δημοσίευσε μάλιστα φωτογραφίες στην πλατφόρμα Voice. Από τις φωτογραφίες αυτές θα αναλύσουμε το μέγεθος και την εμφάνιση του.

Με βάση τις φωτογραφίες του OnLeaks λοιπόν το Huawei P50 Pro κυκλοφορεί με οθόνη 6.6’’. Σχεδιαστικά, διαθέτει κυρτές γωνίες και στο πάνω μέσο της οθόνης την οπή για την κάμερα selfie. Διαθέτει ακόμα πολύ λεπτά bezels σε όλες του τις πλευρές. Όσο για τις διαστάσεις της συσκευής, αυτές είναι 159 x 73 x 8.6mm. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το πίσω μέρος της συσκευής. Εκεί βρίσκεται το camera module το οποίο είναι ευμέγεθες, σε σχήμα οβάλ. Οι κύκλοι ίσως κρύβουν πολλαπλούς αισθητήρες. Για τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή μέχρι την επίσημη παρουσίαση του. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχουμε εξαιρετικές συσκευές που όμως δυστυχώς δεν θα υποστηρίζουν τις υπηρεσίες της Google.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME