Τέλος το iMac Pro από το site της Apple

Το  iMac Pro δεν είναι πλέον διαθέσιμο στο επίσημο site της Apple! Αφαιρέθηκε επίσης και από την εφαρμογή Apple Store. Η κίνηση αυτή έρχεται σε συνέχεια της ανακοίνωσης της εταιρείας ότι τα iMac Pro θα απομακρυνθούν από κάθε επίσημο κανάλι αγορών μετά την εξάντληση των αποθεμάτων. Αν κάποιος χρήστης το αναζητήσει στο site το iMac Pro URL ανακατευθύνεται στη σελίδα με τα Mac στο site της Apple.

Το iMac Pro έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του το 2017 για να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες των επαγγελματιών που αναζητούσαν Intel Xeon επεξεργαστές. Ο σχεδιασμός του δεν άλλαξε μέσα στα χρόνια, είχε όμως αναβαθμισμένο σύστημα ψύξης σε σχέση με τα υπόλοιπα iMac καθώς επίσης και space gray φινίρισμα.

Τα μεταγενέστερα iMac που κυκλοφόρησαν το 2020 ήταν καλύτερα σε απόδοση σε σχέση με το iMac Pro. Το ίδιο ισχύει και για τα νεότερα M1 Mac mini, MacBook Pro και MacBook Air. Αυτό ουσιαστικά σήμανε το τέλος των iMac Prο.

Η Apple πρόκειται σύντομα να κυκλοφορήσει μια νέα σειρά iMac με ολοκαίνουριο σχεδιασμό. Αν και δεν βρίσκεται πλέον στο επίσημο site της εταιρείας, ορισμένα  iMac Pro κυκλοφορούν ακόμα στην αγορά. Ωστόσο αν θέλει κανείς να επενδύσει ίσως είναι πιο σοφό να περιμένει τα νέα μοντέλα.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME