Εγκαταστήστε ξανά στο iPhone τα διαγραμμένα built-in applications

Το iPhone σας έχει από την αρχή εγκατεστημένες μια σειρά από ενσωματωμένες εφαρμογές. Ορισμένα από τα χρήσιμα αυτά built-in apps είναι το Calendar, τα Stocks, η αριθμομηχανή, το email κλπ. Κάποιες από τις προ-εγκατεστημένες εφαρμογές δεν μπορούν να διαγραφούν. Κάποιες άλλες διαγράφονται αλλά μπορεί κανείς να τις επαναφέρει. Το ίδιο ισχύει και για τα iPad.

Πριν να εγκαταστήσετε ξανά μια εφαρμογή που έχετε διαγράψει, αναζητήστε την στη συσκευή σας και βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει κάπου «κρυμμένη». Από την αρχική οθόνη, σύρετε προς τα κάτω μέχρι να εμφανιστεί η γραμμή αναζήτησης Spotlight. Πληκτρολογήστε το όνομα του application και περιμένετε μέχρι το εικονίδιο να εμφανιστεί στα αποτελέσματα. Αν εμφανιστεί, σημαίνει ότι η εφαρμογή είναι εγκατεστημένη αλλά βρίσκεται κρυμμένη σε κάποιο φάκελο. Στις τελευταίες εκδόσεις iOS μπορείτε να αναζητήσετε την εφαρμογή στην Βιβλιοθήκη Εφαρμογών και να την προσθέσετε εκ νέου στην αρχική οθόνη.

Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που δεν βρείτε την εφαρμογή που αναζητάτε στα αποτελέσματα του Spotlight; Αν η εφαρμογή έχει διαγραφεί από τη συσκευή οριστικά δεν έχετε παρά να την κατεβάσετε εκ νέου δωρεάν από το App Store.

Στο App Store πληκτρολογήστε στο πεδίο αναζήτησης το όνομα της εφαρμογής. Βεβαιωθείτε από το εικονίδιο ότι επιλέξατε την «επίσημη» εφαρμογή και όχι κάποια third-party με παρόμοια ονομασία. Για να σιγουρευτείτε ότι είναι η σωστή, πατήστε την καταχώρησή της στη λίστα αποτελεσμάτων και στη συνέχεια δείτε την οθόνη πληροφοριών. Για τις built-in εφαρμογές εμφανίζεται η ένδειξη «Προγραμματιστής:Apple» και δίπλα το εικονίδιο λήψης iCloud αντί για το κουμπί Λήψη ή Αγορά. Κάνοντας download, η εφαρμογή είναι και πάλι διαθέσιμη στη συσκευή σας και μπορείτε να την εντοπίσετε εύκολα είτε στην αρχική οθόνη είτε στην Βιβλιοθήκη Εφαρμογών.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME