Dark Mode: Πώς θα αλλάξετε αυτόματα την αρχική οθόνη στο iPhone

Με το νέο feature της Apple μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε light και dark mode για το iPhone και το iPad. Μάλιστα έχετε τη δυνατότητα να αλλάζετε ταπετσαρία στην αρχική οθόνη ανάλογα με ποια επιλογή έχετε ενεργή. Τα wallpapers παρέχονται από την Apple τόσο για το light mode όσο και για το dark mode και μπορείτε να τις αλλάξετε απλά από τις ρυθμίσει της συσκευής ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Από το αρχικό μενού, πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις και στη συνέχεια επιλέξτε Wallpaper.

Στη συνέχεια επιλέξτε Wallpaper Settings > Choose a New Wallpaper.

Έπειτα πατήστε Choose και Stills.

Από την κατηγορία Stills επιλέξτε ένα wallpaper που έχει την ένδειξη dark mode. Στην συνέχεια πατήστε Set και επιλέξτε αν θέλετε την ίδια ή διαφορετική ταπετσαρία στην οθόνη κλειδώματος (lock screen) και την αρχική οθόνη (home screen).

Τα wallpapers που έχουν τη δυνατότητα προσαρμογής από φωτεινή σε σκοτεινή λειτουργία αλλάζουν αυτόματα κάθε φορά που αλλάζετε από light mode σε dark mode. Για να ελέγξετε ότι έχετε εγκαταστήσει ένα δυναμικό background ανοίξτε το Control Center, κρατώντας πατημένη τη ρύθμιση φωτεινότητας. Επιλέξτε dark mode ή light mode και θα δείτε ότι η ταπετσαρία αλλάζει πλέον αυτόματα.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME