Μπείτε στο Twitter χωρίς να σπαταλάτε τα δεδομένα του προγράμματος σας

Blog TheFixers

Το Twitter είναι δημοφιλές, διασκεδαστικό και ταυτόχρονα ενημερωτικό. Οι χρήστες με σύντομα post σχολιάζουν την επικαιρότητα και ανταλλάσσουν απόψεις. Είναι λοιπόν πολύ εύκολο να παρασυρθεί κανείς και να σερφάρει στο Twitter για ώρα από το iPhone ή άλλη Android συσκευή καταναλώνοντας τα δεδομένα του προγράμματος του.

Τα καλά νέα είναι πως υπάρχει μια λειτουργία, που προσφέρει το ίδιο το μέσο, και βοηθά τους χρήστες να ξοδεύουν λιγότερα δεδομένα. Πρόκειται για τη λειτουργία «Εξοικονόμησης Δεδομένων». Για να την ενεργοποιήσετε δεν έχετε παρά να ανοίξετε την εφαρμογή του twitter στο κινητό σας.

  • Στη γωνία επάνω αριστερά, πατήστε τις τρεις παύλες αν είστε χρήστης iPhone ή την εικόνα του προφίλ σας αν είστε χρήστης Android και μεταφερθείτε στο μενού.
  • Στη συνέχεια προχωρήστε στην επιλογή «Ρυθμίσεις και απόρρητο» και έπειτα σύρτε προς τα κάτω για να εντοπίσετε την επιλογή «Χρήση δεδομένων».
  •  Από τη Χρήση δεδομένων επιλέξτε «Εξοικονόμηση δεδομένων»

H «Εξοικονόμηση Ενέργειας» είναι πλέον ενεργοποιημένη.

Μετά την ενεργοποίηση της συγκεκριμένης ρύθμισης το Twitter θα επιλέγει να σας εμφανίζει μικρότερες σε μέγεθος εικόνες και θα αποτρέψει την αυτόματη αναπαραγωγή video. Αν για κάποιο λόγο αλλάξετε γνώμη στο μέλλον, μπορείτε ακολουθώντας το ίδιο μονοπάτι να απενεργοποιήσετε την Εξοικονόμηση Δεδομένων.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME