Έρχονται τα νέα iPad Pro της Apple παρά τις ελλείψεις σε Mini-LED οθόνες

Επισκευή iPad Pro TheFixers

Μια από τις σοβαρές συνέπειες της πανδημίας στον τομέα της τεχνολογίας είναι οι σημαντικές ελλείψεις σε οθόνες Mini-LED. Αυτό, όπως έχουμε αναφέρει ξανά στο Blog των TheFixers, έχει καθυστερήσει το λανσάρισμα αρκετών συσκευών πηγαίνοντας πίσω το χρονοδιάγραμμα αρκετών εταιρειών.

Πρόσφατα δημοσιεύματα του Bloomberg, αποκάλυψαν πως, παρά τους περιορισμούς, μέσα στον Απρίλιο η Apple θα λανσάρει νέα μοντέλα iPad Pro 2021. Η εταιρεία, είναι αλήθεια πως αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την έλλειψη οθονών που θα αντικαταστήσουν την LCD οθόνη στην έκδοση των 12.9 ιντσών, όμως έχει εξασφαλίσει ένα ικανοποιητικό αριθμό. Παρόλα αυτά δεν αποκλείεται η διάθεση των νέων iPad στην αγορά να καθυστερήσει λίγες ακόμα εβδομάδες.

Επισκευή iPad Pro TheFixers

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα “Η Apple ακόμη έχει ως στόχο να παρουσιάσει τα αναβαθμισμένα iPad Pro σε δύο μεγέθη το νωρίτερο αυτό το μήνα. Η Mini-LED οθόνη θα είναι αποκλειστικό χαρακτηριστικό του 12.9 ιντσών μοντέλου. Εξαιτίας του περιορισμού στην προμήθεια αυτών των οθονών αυτό σημαίνει πως το μεγαλύτερο iPad Pro μπορεί να γίνει διαθέσιμο αργότερα στην αγορά.”

Εκτός από την οθόνη Mini-LED, άλλα χαρακτηριστικά των iPad που έχουν αποκαλυφθεί είναι η υποστήριξη Thunderbolt συνδεσμολογίας μέσω USB-C θύρας, αλλά και ο νέος A14X επεξεργαστής που θα είναι βασισμένος στον Apple M1. Δεν είναι ακόμα γνωστό αν η Apple θα παρουσιάσει τα νέα iPad μέσα από κάποιο event ή αν θα τα γνωστοποιήσει απλά μέσα από ένα Δελτίο Τύπου.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME