3 Νέα καταστήματα σε Καλλιθέα, Ελληνικό & Κατερίνη !

Ακούστε μουσική από το Apple Music σε υπολογιστή Windows!

Blog TheFixers

Έχετε κατεβάσει την υπηρεσία music streaming της Apple και πλέον μπορείτε να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική σε οποιαδήποτε συσκευή που φέρει το χαρακτηριστικό λογότυπο με το σήμα της Apple: Mac, iPhone ή iPad. Πόσοι από εσάς όμως ξέρετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Apple Music ακόμα και σε υπολογιστή που χρησιμοποιεί Windows; Και όμως γίνεται!

Δείτε πως θα χρησιμοποιήσετε το Apple Music Web Player

Η Apple, δημιούργησε ένα πρόγραμμα για αναπαραγωγή μουσικής που επιτρέπει στους χρήστες να ακούν μουσική μέσω διαδικτύου. Το πρόγραμμα θυμίζει αρκετά το iTunes. Αρκεί να ανοίξετε οποιοδήποτε browser στον υπολογιστή σας και να κάνετε κλικ στην διεύθυνση music.apple.com. Στη συνέχεια θα πρέπει να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα Logins του λογαριασμού σας στην Apple. Μόλις συμπληρώσετε τους κωδικούς σας θα σας ζητηθεί επαλήθευση. Έχοντας πλέον συνδεθεί, μπορείτε να αναζητήσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια και να αναπαράγεται τη μουσική όπως θα κάνατε στο Αpple Music ή το iTunes.

Αν προσθέσετε τη διεύθυνση music.apple.com στους σελιδοδείκτες του προγράμματος περιήγησης και αποθηκεύσετε τα στοιχεία πρόσβασης, την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε τον ιστότοπο θα επιστρέψετε εκεί που σταματήσατε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήστε το web player σε Mac και Linux.

Δείτε πως θα εγκαταστήσετε το iTunes Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι το iTunes εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο στα Windows 10. Μπορείτε λοιπόν να κατεβάσετε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας και να την εγκαταστήσετε από το Microsoft Store. Μετά τη λήψη ανοίξτε το iTunes και επιλέξτε Λογαριασμός>Σύνδεση. Κάνοντας κλικ στο κουμπί Αναζήτηση μπορείτε να εντοπίσετε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες και να ακούσετε την μουσική που θέλετε. Καθώς η μουσική μεταφέρετε από το Διαδίκτυο δεν χρειάζεται να κάνετε λήψεις.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME