Η Xiaomi κάνει δυναμικό comeback με τα Mi Pad 5 και Mi Pad 5 Pro

Επισκευή Xiaomi Tablet TheFixers

Η Xiaomi μπαίνει ξανά δυναμικά στην αγορά των tablet ανεβάζοντας τα standards των συσκευών και κατ΄επέκταση τον πήχη του ανταγωνισμού. Σύμφωνα με τον leakster Digital Chat Station, η Xiaomi ετοιμάζεται να λανσάρει δυο νέα Mi Pads, τα Mi Pad 5 και Mi Pad 5 Pro. Οι συσκευές αυτές θα υπερέχουν λόγω των προηγμένων τους τεχνολογικών χαρακτηριστικών.

Επισκευή Xiaomi Tablet TheFixers

Πληροφορίες θέλουν τα νέα Mi Pads να έρχονται με οθόνη 11 ιντσών LCD με ανάλυση 2,560 x 1,600 px resolution (16:10). Η οθόνη θα έχει 120Hz refresh rate και 240Hz touch sampling rate. Μέχρι στιγμής έχουμε δει οθόνες με high refresh rate σε smartphones αλλά όχι σε tablets.

Επισκευή Xiaomi Tablet TheFixers

Σε ό,τι αφορά στον επεξεργαστή, το Mi Pad 5 θα ενσωματώνει επεξεργαστή Snapdragon 780G, ενώ το Mi Pad 5 Pro τον Snapdragon SM8150-AC, που δεν είναι άλλος από τον Snapdragon 855+ και Snapdragon 860. Μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερες πληροφορίες για τα νέα tablets, είναι όμως φανερό πως η Xiaomi έρχεται με διάθεση να…σαρώσει! Μείνετε συντονισμένοι στο Blog των TheFixers για να ενημερώνεστε πρώτοι για ό, τι συμβαίνει!

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME