Έρχεται το iPhone που θα φορτίζει μόνο του;

Επισκευή iPhone TheFixers

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι ένα ζήτημα που απασχολεί αρκετούς χρήστες κινητών τηλεφώνων της Apple. Λαμβάνοντας το υπόψη, η εταιρεία αναζητά νέους τρόπους φόρτισης που θα κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη. Σε σχετικό έγγραφο που αποκαλύφθηκε πρόσφατα, η Apple προσανατολίζεται στη λύση ενός «μηχανισμού υγείας» που θα αφορά στην μπαταρία. Το feature θα είναι διαθέσιμο στο iOS 14.5 και θα αφορά στα iPhone 11 και τα μεταγενέστερα μοντέλα.

Επισκευή iPhone TheFixers

Ειδικότερα, η Apple σχεδιάζει μια εφαρμογή η οποία θα επιτρέπει στο χρήστη να δει την κατάσταση της μπαταρίας και να προκαθορίσει ορισμένες ρυθμίσεις προκειμένου να κάνει τη μπαταρία να διαρκεί περισσότερο. Παρά το γεγονός πως οι χρήστες δεν θα βλέπουν εντυπωσιακές αλλαγές ή μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας μέσα στη μέρα, το λογισμικό θα εργάζεται στο background και σωρευτικά θα προστατεύει την μπαταρία και θα παρατείνει τη συνολική διάρκεια ζωής της.

Επισκευή iPhone TheFixers

Η λειτουργία αυτή προσωρινά θα είναι σε δοκιμαστική έκδοση όμως σύντομα θα διατεθεί σε όλους παράλληλα με την κυκλοφορία του iOS 14.5.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME