Έχουμε την πρώτη εικόνα από τα iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max

Επισκευή iPhone TheFixers

Το επερχόμενο iPhone 13 (ή iPhone 12S σύμφωνα με άλλους leaksters) θα είναι παρόμοιο σε εξωτερική εμφάνιση με το iPhone 12. Την πληροφορία ενισχύει το video του Unbox Therapy, ο οποίος κάνει μια αναλυτική περιγραφή των χαρακτηριστικών του επόμενου smartphone της Apple, με ένα iPhone 13 Pro Max dummy unit. Τα συγκεκριμένα dummy στηρίζονται στα προσχέδια και τα τεχνικά χαρακτηριστικά που δίνει η κατασκευάστρια εταιρεία στους προμηθευτές της. Έτσι όλες οι πληροφορίες θα λέγαμε ότι προκύπτουν «εκ των έσω», δηλαδή από τους παραγωγούς των επιμέρους αξεσουάρ.

Επισκευή iPhone TheFixers

Μια από τις πλέον αξιοσημείωτες αλλαγές είναι η μικρότερη σε μέγεθος εγκοπή. Αυτό διακρίνεται καθαρά στο dummy. Η Apple κατόρθωσε να μετακινήσει το ηχείο στο bezel που βρίσκεται στο πάνω μέρος της συσκευής και εκτός της εγκοπής.

Σύμφωνα με τον Ming Chi Kuo, τον αναλυτή που έχει πάντα καλά διασταυρωμένες πληροφορίες, τα iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max πρόκειται να κυκλοφορήσουν με αναβαθμισμένες ultra wide κάμερες, από 5P (f/2.4) και fixed focus (FF) σε 6P (f/1.8) και autofocus (AF). Προκειμένου να καταφέρει να ενσωματώσει αυτές τις αλλαγές, η Apple σκοπεύει να μεγαλώσει τους φακούς της κάμερας, κάτι που θα αποτυπώνεται καθαρά στις φωτογραφίες.

Επιπρόσθετα, ο ίδιος αναλυτής υποστηρίζει πως τα νέα μοντέλα iPhone θα διαθέτουν τεχνολογία οθόνης LTPO και 120Hz υποστήριξη, όπως και η Promotion οθόνη του iPad Pro. Μέχρι την επίσημη παρουσίαση του iPhone 13 Pro καιiPhone 13 Pro Max από την Apple, μείνετε συντονισμένοι στο Blog των TheFixers για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις από το θαυμαστό κόσμο της τεχνολογίας.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME