Σας αποκαλύπτουμε τα πάντα για το recalibration της μπαταρίας στο iOS 14.5

Επισκευή iPhone TheFixers

Το νέο iOS 14.5 της Apple φέρνει αρκετά μεγάλες αλλαγές αλλά και νέα, ενδιαφέροντα features. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει το recalibration της μπαταρίας στα iPhone 11, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να χειρίζονται καλύτερα τις δυνατότητες peak performance και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους. Επιπλέον, δίνει καλύτερη εικόνα για τη μέγιστη χωρητικότητα της μπαταρίας και υπόσχεται να επιδιορθώσει τη γρήγορη εξάντληση. Σε ειδικές περιπτώσεις μάλιστα, προειδοποιεί για την άμεση ανάγκη επίσκεψης στο κοντινότερο κατάστημα TheFixers για αντικατάσταση της μπαταρίας στο iPhone!

Επισκευή iPhone TheFixers

To νέο feature της Apple είναι διαθέσιμο στο iPhone 11 και τα μεταγενέστερα μοντέλα. Δείτε παρακάτω πως λειτουργεί.

  • Με την εγκατάσταση του iOS 14.5 στο iPhone 11, ξεκινά αυτόματα η διαδικασία του recalibration. Η πρώτη «διάγνωση» θα χρειαστεί μερικές εβδομάδες. Θα επιδιορθώσει άμεσα συμβάντα άμεσης εξάντλησης της μπαταρίας και σε κάποιες περιπτώσεις το μειωμένο peak performance capability.
  • Για να ελέγξετε την τρέχουσα κατάσταση της μπαταρίας μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και επιλέξτε Battery > Battery Health.
  • Μετά την εγκατάσταση του νέου λογισμικού, θα εμφανιστεί στην οθόνη του κινητού μια ειδοποίηση η οποία σας ενημερώνει πως η διαδικασία θα διαρκέσει μερικές εβδομάδες συλλέγοντας δεδομένα από τους επερχόμενους κύκλους φόρτισης.
  • Σύμφωνα με τις οδηγίες της Apple, μόλις η διαδικασία ολοκληρωθεί θα απομακρυνθεί η ένδειξη που προαναφέραμε από τη βασική οθόνη του Battery health και αντιστοίχως θα εμφανιστεί η ανανεωμένη τιμή μέγιστης χωρητικότητας και peak performance.

Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα της διαδικασίας καταδείξει μια φθαρμένη μπαταρία, ένα νέο μήνυμα θα ειδοποιεί τους χρήστες ότι συστήνεται μια επίσκεψη σε εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό κέντρο.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME