Θα κάνει την έκπληξη το Samsung Galaxy S22 Ultra με την κάμερα 200 Megapixel;

Επισκευή Samsung Galaxy TheFixers

Το Samsung S22 Galaxy Ultra είναι το επόμενο μοντέλο που θα λανσάρει η Samsung και ήδη έχουν αρχίσει τα στοιχήματα για τα ανανεωμένα χαρακτηριστικά του. Πολλοί θέλουν το όνομα του (S22) να ταυτίζεται και με μια κύρια κάμερα με αισθητήρα 200 Megapixel!

Αν επιβεβαιωθούν, θα είναι ο πρώτος αισθητήρας αυτού του είδους που τοποθετείται σε smartphone. Δεν αποκλείεται όμως, η ανταγωνιστική Xiaomi, να προλάβει να κυκλοφορήσει πρώτη ένα smartphone με αισθητήρα 200 Megapixel, πριν την επίσημη κυκλοφορία του Samsung Galaxy S22 Ultra.

Επισκευή Samsung Galaxy TheFixers

Γιατί όμως γίνεται τόσος λόγος για τον συγκεκριμένο αισθητήρα; Αφενός, γιατί θα είναι εξοπλισμένος με ειδική τεχνολογία συνδυασμού pixels για καλύτερη απόδοση στις φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Αφετέρου γιατί το μέγεθος του κάθε pixel λέγεται ότι θα είναι στα 0.64 mm, δηλαδή αισθητά μικρότερο από το μέγεθος του pixel που έχει ο αισθητήρας ISOCELL GN2 των 50 Megapixel που παρουσίασε νωρίτερα το 2021 η Samsung.

Μέχρι την επίσημη παρουσίαση του S22 Galaxy Ultra από την Samsung δεν έχουμε παρά να περιμένουμε και… να ελπίζουμε! Εσείς, μείνετε συντονισμένοι στο Blog των TheFixers για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις από το θαυμαστό κόσμο της τεχνολογίας.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME