Χάρη στο iMac 2021 το σερφάρισμα στο διαδίκτυο γίνεται αθόρυβο!

Επισκευή iMac TheFixers

Λίγες ημέρες έχουν περάσει μετά το επίσημο λανσάρισμα των νέων Apple iMac 2021 και χρήστες αλλά και κριτικοί συνεχίζουν να επαινούν τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά τους. Οι νέοι επιτραπέζιοι υπολογιστές iMac εντυπωσίασαν αρχικά με τον ισχυρό επεξεργαστή M1 και το πολύ λεπτό τους design, ενώ οι νέες αποχρώσεις μας έκλεψαν κυριολεκτικά την καρδιά.

Ένα ακόμα δυνατό χαρτί είναι τα πολύ χαμηλά επίπεδα θορύβου κατά την περιήγηση στο διαδίκτυο. Η ίδια η Apple υποστηρίζει πως οι νέοι iMac παράγουν θόρυβο ισχύος 7 decibel όταν βρίσκονται σε κατάσταση idle αλλά και κατά τη διάρκεια πλοήγησης στο ίντερνετ μέσω WiFi. Για να γίνει αντιληπτό το επίπεδο των 7 decibel, αρκεί να σκεφτεί κανείς πως ένας ψίθυρος ισοδυναμεί με 10 decibel ενώ ο ήχος από ένα φύλλο δέντρου που πέφτει και ακουμπάει στο έδαφος ισοδυναμεί με 30 decibel. Δε θα ήταν υπερβολή λοιπόν να ισχυριστεί κανείς πως είναι πραγματικά αθόρυβοι!

Επισκευή iMac TheFixers

Ο νέος Apple iMac 2021 κυκλοφορεί με επεξεργαστή M1, πάχος 11,5 χιλιοστά, οθόνη Retina 4,5K 24-ιντσών με ευκρίνεια 11,3 εκατομμυρίων pixel, φωτεινότητα στα 500 nits και πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρώματα! Επιπλέον είναι εξοπλισμένος με FaceTime HD κάμερα 1080p και σύστημα ήχου έξι ηχείων. Τέλος, παρέχει 85% ταχύτερη απόδοση CPU και 2x ταχύτερη απόδοση GPU, ενώ ο Neural Engine 16-πυρήνων προσφέρει 3x γρηγορότερη μηχανική εκμάθηση σε σχέση με τους υπολογιστές της προηγούμενης γενιάς. Επισκεφθείτε σήμερα ένα κατάστημα TheFixers και μάθετε τα πάντα για το επόμενο σας Apple iMac!

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME