Κάνε τη μπαταρία του iPhone να κρατάει περισσότερο

Επισκευή iPhone TheFixers

Ένα από τα στοιχεία που αναζητούν οι χρήστες πριν καταλήξουν σε αγορά νέου smartphone είναι η αυτονομία της μπαταρίας. Οι τελευταίες εκδόσεις του iPhone δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στις μεγάλες οθόνες και τους ισχυρούς επεξεργαστές, διατηρούν ωστόσο την διάρκεια της μπαταρίας σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Πάντα όμως υπάρχουν οι χρήστες που θα ήθελαν τη μπαταρία τους να διαρκεί λίγη περισσότερη ώρα. Για αυτούς υπάρχουν έξυπνα tips τα οποία δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα Macrumors. Ένα επεξηγηματικό video δείχνει τα dos και don’ts για να κάνεις την μπαταρία σου να κρατήσει περισσότερο και να μη σε προδώσει ενώ χρησιμοποιείς το smartphone σου. Αρκετές από τις συμβουλές είναι γνωστές στους βετεράνους χρήστες των iPhone, όμως είναι και εκείνοι που δεν τις γνωρίζουν ή τις έχουν ξεχάσει.

Επισκευή iPhone TheFixers

Στην αρχή του video υπενθυμίζεται πως να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία Auto Low Power Mode. Ακόμα και αν θεωρείται αυτονόητο ότι μπορείς να το ενεργοποιήσεις από τα Settings, βλέπουμε ένα έξυπνο και γρήγορο τρόπο για να ενεργοποιείται αυτόματα όταν η μπαταρία σου πέσει κάτω από ένα συγκεκριμένο επίπεδο. Μια από τις πιο χρήσιμες συμβουλές του video είναι ο περιορισμός της δυνατότητας των εφαρμογών να παρακολουθούν την τοποθεσία της συσκευής όταν δεν βρίσκονται σε λειτουργία.

Το σίγουρο είναι ότι βλέποντας το video θα θυμηθείς αρκετά «κόλπα» και θα μάθεις νέους τρόπους για να κρατάς τη μπαταρία σου ενεργή για περισσότερη ώρα.

Αν παρόλα αυτά χρειάζεστε μεγαλύτερη αυτονομία και φόρτιση του iPhone σας on-the Go με ασφάλεια, στο eshop των TheFixers θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε Powerbanks σε εξαιρετικές τιμές.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME