Tο Clubhouse «προσγειώνεται» στις συσκευές Android

Επισκευή Smartphone TheFixers

Το Clubhouse είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές και με την πάροδο του χρόνου κερδίζει συνεχώς ολοένα και περισσότερους χρήστες. Μέρος της επιτυχίας της audio-only εφαρμογής είναι η απεμπλοκή του χρήστη από την οθόνη και το πληκτρολόγιο και η αμεσότητα της επικοινωνίας μεταξύ των συνομιλητών.

Η εφαρμογή Clubhouse αρχικά ήταν διαθέσιμη μόνο για συσκευές IOS, ενώ για να εγγραφεί κάποιος έπρεπε να λάβει πρόσκληση από εγγεγραμμένο μέλος. Πρόσφατα κυκλοφόρησε η ΒΕΤΑ έκδοση για τις συσκευές Android η οποία είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ.

Επισκευή Smartphone TheFixers

«Το σχέδιο μας για τις επόμενες εβδομάδες είναι να συλλέξουμε σχόλια από την κοινότητα, να διορθώσουμε τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν και να εργαστούμε για να προσθέσουμε μερικά τελικά χαρακτηριστικά, όπως πληρωμές και δημιουργία κλαμπ, πριν το κυκλοφορήσουμε ευρύτερα», αναφέρει σε σχετική ανάρτηση της η εταιρεία.

Το Clubhouse θα είναι σύντομα διαθέσιμο για συσκευές Android στις αγγλόφωνες χώρες. Οι χρήστες οι οποίοι διαμένουν εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών θα μπορούν να κάνουν προ-εγγραφή μέσω της σελίδας Clubhouse στο Google Play store. Μόλις η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη στη χώρα τους, θα ειδοποιούνται ανάλογα. Η πλατφόρμα, προς το παρόν, θα συνεχίσει να λειτουργεί μέσω προσκλήσεων.

Οι υπεύθυνοι της Clubhouse παραδέχθηκαν πως η εφαρμογή είχε απρόσμενα μεγάλη απήχηση. Εξαιτίας της γρήγορης εξέλιξής της και του όγκου των χρηστών ανέκυψαν ανάγκες που δεν είχαν αρχικά προβλεφθεί, όπως η πρόσληψη προσωπικού για τις βελτιώσεις και τις επιδιορθώσεις τεχνικών προβλημάτων.

Τα παραπάνω σε συνδυασμό με την αυξημένη ζήτηση έφεραν καθυστερήσεις στον αρχικό προγραμματισμό της εταιρείας και έτσι ορισμένα νέα χαρακτηριστικά δεν έχουν ακόμα κυκλοφορήσει. Το μόνο σίγουρο είναι πως το Clubhouse κερδίζει συνεχώς έδαφος και θα συνεχίσει να μας απασχολεί ενώ δεν αποκλείεται να χαράξει το δρόμο για τη δημιουργία περισσότερων ηχητικών εφαρμογών.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME