Έρχεται gaming κονσόλα από την Apple;

Επισκευή iPhone TheFixers

Πολλοί μπορεί να αντιμετωπίσουν με δυσπιστία τον παραπάνω τίτλο για την είσοδο της Apple στην gaming αγορά, ωστόσο πρόκειται για μία εταιρεία που δε μένει στάσιμη και ενδιαφέρεται να επεκταθεί προς πάσα κατεύθυνση. Η Apple έκανε ένα αρχικό άνοιγμα προς το συγκεκριμένο τομέα με το software Apple Arcade, αντιλαμβανόμενη το επικερδές περιβάλλον του gaming. Ωστόσο, το gaming hardware αποτελεί μία εντελώς διαφορετική συνθήκη.

Ένα tweet του leaker @FrontTron αναφέρεται πως σε Korean Forum, άτομα συνδεδεμένα με πρόσωπα και καταστάσεις συζητούν το ενδεχόμενο η Apple να αναπτύξει την δική της κονσόλα στο εγγύς μέλλον! Κοντά στην ιδέα και τα χαρακτηριστικά του Nintendo Switch και αξιοποιώντας το ως οδηγό, η κονσόλα της Apple θα αποτελεί μια φορητή υβριδική συσκευή, η οποία αφ’ ενός θα έχει αυτονομία χρήσης και αφ’ ετέρου θα έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί με οποιαδήποτε τηλεόραση.

Τα άτομα που γνωστοποίησαν τα συγκεκριμένα στοιχεία, αναφέρουν πως η Apple ήδη βρίσκεται σε επαφές με την Ubisoft, όπως και με άλλους game developers. Ωστόσο, είναι νωρίς ακόμα να ενθουσιαστούμε, καθώς είχαν διαρρεύσει και στο παρελθόν αντίστοιχης φύσεως φήμες για τη δημιουργία ενός gaming Mac, το οποίο δεν κυκλοφόρησε ποτέ από την εταιρεία.

Επισκευή iPhone TheFixers

Ας μην ξεχνάμε βέβαια και το Pippin, τη gaming κονσόλα που δημιούργησε και κυκλοφόρησε η Apple σε συνεργασία με την Bancai στα μέσα της δεκαετίας του 90, χωρίς να σημειώσει ιδιαίτερη επιτυχία.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME