Σας κλείδωσε το iPad; Ακολουθήστε ένα ένα τα βήματα για να αποκτήσετε και πάλι πρόσβαση στη συσκευή σας!

Επισκευή iPad TheFixers

Η Apple έρχεται να δώσει τέλος στο πρόβλημα της απομνημόνευσης του κωδικού πρόσβασης των ηλεκτρονικών συσκευών και μας λύνει τα χέρια.

Εάν ξεχνάτε συχνά τον κωδικό πρόσβασης του κινητού σας ή κάποιας άλλης ηλεκτρονικής συσκευής, εάν έχετε iPad και έχετε ξεχάσει τον κωδικό, η Apple σας δίνει τη λύση.

Πόσες φορές δεν μπορείτε να θυμηθείτε τι κωδικό πρόσβασης έχετε ορίσει, ή έχετε βάλει πολλαπλές φορές τον λάθος κωδικό, προκαλώντας το iPad σας να απενεργοποιηθεί; Παρακάτω μπορείτε να βρείτε δύο πολύ εύκολους τρόπους να το ξεκλειδώσετε, χωρίς άγχος.

Το μόνο μειονέκτημα της συγκεκριμένης διαδικασίας είναι ότι θα πρέπει να επαναφέρετε το iPad σας στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, ωστόσο μπορείτε μέσω του iTunes να ανακτήσετε κάποιο πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας. Το BusinessInsider αναφέρει πως η παρακάτω διαδικασία θα διαγράψει όλα τα δεδομένα του iPad, όπως και τον κωδικό, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να το ξεκλειδώσετε και να ανακτήσετε τα δεδομένα σας από ένα αντίγραφο ασφαλείας, για αυτό σας συνιστούμε να δημιουργείτε ένα συχνά! Η διαδικασία είναι η εξής:

  1. Ανοίξτε το iTunes στον υπολογιστή σας και συνδέστε το iPad σας με ένα συμβατό καλώδιο USB.
  2. Εισάγετε το iPad σε λειτουργία ανάκτησης με τον εξής τρόπο:

-Εάν το iPad σας διαθέτει αναγνωριστικό προσώπου, πατήστε γρήγορα το κουμπί αύξησης έντασης ήχου, πατήστε το κουμπί μείωσης έντασης ήχου και στο τέλος πατήστε το κουμπί λειτουργίας μέχρι να εμφανιστεί η οθόνη λειτουργίας ανάκτησης του iPad.

-Σε περίπτωση που το iPad σας διαθέτει κουμπί Home, πατώντας ταυτόχρονα παρατεταμένα τα κουμπιά Home και Power, θα σας εμφανιστεί η οθόνη λειτουργίας ανάκτησης.

3. Ο υπολογιστής σας θα εμφανίσει μήνυμα αναφοράς προβλήματος του iPad. Σε αυτό το σημείο κάντε κλικ στην επιλογή «Επαναφορά».

Επισκευή iPad TheFixers

Σε περίπτωση που το iPad σας δεν ξεκλειδώνει, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και κατόπιν να επιλέξετε την «Επαναφορά», ώστε να ανακτήσετε δεδομένα από το αντίγραφο ασφαλείας.

Επισκευή iPad TheFixers

Εάν ωστόσο δεν έχετε εγκατεστημένο το iTunes στον υπολογιστή σας, έχετε την εναλλακτική επιλογή να ξεκλειδώσετε το iPad σας μέσω του Find My iPhone, εφ’ όσον έχετε ενεργοποιημένη αυτή τη δυνατότητα. Σε αυτή την περίπτωση ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Ανοίξτε την σελίδα Εύρεση του iPhone μου. Σε περίπτωση που διαθέτετε άλλη συσκευή iOS (π.χ. iPhone) ανοίξτε την εφαρμογή Εύρεση του iPhone μου.
  2. Πραγματοποιήστε σύνδεση στον λογαριασμό iCloud σας.
  3. Στην σελίδα Εύρεση του iPhone μου ακολουθήστε το link «Όλες οι συσκευές» και από την λίστα σας επιλέξτε το iPad που έχει κλειδώσει.Επισκευή iPad TheFixers
  4. Στη συνέχεια, επιλέξτε «Διαγραφή iPad».
  5. Έπειτα θα παρουσιαστεί παράθυρο επιβεβαίωσης διαγραφής όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων του iPad σας, όπου και κάνετε κλικ στο κουμπί «Διαγραφή», για να πραγματοποιήσετε ολοκλήρωση της επαναφοράς.
  6. Εάν πραγματοποιείτε τη διαδικασία μέσω της εφαρμογής Find My iPhone, επιλέξτε το iPad σας από τη λίστα των συσκευών σας και κάντε κλικ στην επιλογή «Ενέργειες».Επισκευή iPad TheFixersΕπισκευή iPad TheFixers
  7. Επιλέξτε «Διαγραφή iPad» και προχωρήστε σε επιβεβαίωση της επιλογής σας από το κόκκινο κουμπί «Διαγραφή Mac».Επισκευή iPad TheFixers
  8. Με την ολοκλήρωση της διαγραφής και την πραγματοποίηση της επανεκκίνησης του iPad σας, μπορείτε πλέον να το επαναφέρετε με ένα πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας.

Εάν, ωστόσο, η συγκεκριμένη διαδικασία σας φαίνεται περίπλοκη, η εξειδικευμένη ομάδα των THEFIXERS θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει και να σας βοηθήσει να ξεκλειδώσετε το iPad σας σε λίγα μόλις λεπτά, σε ένα από τα καταστήματά μας!

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME