Η εμφάνιση των Apple AirTags αναμένεται να φθείρεται από την καθημερινή χρήση!

Επισκευή iPhone TheFixers

Στο κανάλι JerryRigEverything στο YouΤube, όπου δοκιμάζονται διάφορες συσκευές για την αντοχή τους, δοκιμάστηκε ένα νέο προϊόν της Apple, το οποίο παρουσιάστηκε στην εκδήλωση της εταιρείας στο 2021 Spring Loaded. Δεδομένης της ιδιότητας του αντικειμένου, είναι πολύ πιθανό -αν και όχι σκοπίμως- να δέχεται πολλά χτυπήματα, γρατζουνιές και «κακή μεταχείριση» εν γένει, κατά τη διάρκεια της χρήσης του. Η συσκευή στην οποία αναφερόμαστε δεν είναι φυσικά το iPad Pro το οποίο κυκλοφόρησε τον τελευταίο καιρό, αλλά ο έξυπνος AirTag tracker.

Ο παρουσιαστής Zach Nelson τόνισε την ευαισθησία του εξωτερικού κελύφους, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, που περιβάλλει τα AirTags, το οποίο φθείρεται συνεχώς από τα αντικείμενα που το περιτριγυρίζουν. Το εξωτερικό περίβλημα φαίνεται ότι γρατσουνίζεται με ευκολία, ενώ ο παρουσιαστής βρίσκει δικαιολογημένη την ύπαρξη σκόνης και μικροϊνών.

Επισκευή iPhone TheFixers

Τα AirTags, λοιπόν, μπορεί αφότου βρεθούν σε χρήση να μην φαντάζουν τόσο λαμπερά, ιδιαίτερα εφόσον προορίζονται να τοποθετούνται σε μπρελόκ ή μέσα σε τσάντες και η εξωτερική φθορά τους να επιταχύνεται. Να σημειωθεί ότι το κόστος για κάθε AirTag ανέρχεται στα 29$ US, ενώ η αγορά 4 AirTags κοστίζει 99$.

Ο Nelson προχώρησε σε αντικατάσταση μπαταρίας των AirTags και ανέφερε ότι μπορούν να τεμαχιστούν ακόμα περισσότερο, παρότι κατέχουν βαθμολογία IP67. Με αυτό τον τρόπο παρουσίασε πως η Apple έχει συμπεριλάβει στο εσωτερικό τους κεραίες για τη σύνδεση, πηνία για NFC και ηχείο για σχόλια τα οποία είναι ενεργοποιημένα μέσω του Find My.

Έτσι, αποδεικνύεται πως και τα υπόλοιπα στοιχεία των AirTags είναι δυνατόν να αντικατασταθούν, αρκεί να μην καταστραφεί κάποιο πηνίο κατά την διάρκεια της προσπάθειας. Για αυτό, εμπιστευθείτε του έμπειρους τεχνικούς των THEFIXERS, για να παρατείνουν τη διάρκεια χρήσης των AirTags σας και να πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε αντικατάσταση απαιτεί η συσκευή σας.

Παράλληλα, ο Nelson βρήκε την ευκαιρία να προωθήσει τα skins που έχει δημιουργήσει σε συνεργασία με την Dbrand, για να εφαρμόζουν στα AirTags, τα οποία έχουν σκοπό την προστασία του ατσάλινου περιβλήματος και τους προσφέρουν εμφάνιση που παραπέμπει σε Star Wars.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME