Xiaomi Mi11 Ultra: Έρχεται η νέα πανίσχυρη ναυαρχίδα της Xiaomi

Επισκευή Xiaomi TheFixers

Η κινεζική εταιρεία φαίνεται να επιθυμεί να καλύψει τα κενά σημεία που αφήνει η Huawei στην αγορά των smartphones και βάζει στόχο τις high end κατηγορίες, εισάγοντας το Xiaomi Mi11 Ultra. Το καινούριο μοντέλο θα αποτελέσει τη νέα ναυαρχίδα της εταιρείας με χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά. Μόλις ξεκινήσει να ασχολείται κανείς με το κινητό, μπορεί να διακρίνει μερικά μόνο από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του, όπως τη μεγάλη οθόνη, την ταχεία φόρτιση, την κάμερα υψηλών επιδόσεων, τη δεύτερη οθόνη στην πίσω πλευρά και την προστασία κατά ΙΡ68.

Επισκευή Xiaomi TheFixers

Στη συσκευασία, μαζί με το κινητό, περιλαμβάνεται μία ελαστική διάφανη θήκη προστασίας, μετατροπέας Type-C σε audio jack 3.5mm και φορτιστής ισχύος 67W. Η πλήρης φόρτιση της συσκευής μπορεί να επιτευχθεί σε 30 λεπτά και να μη χρειαστεί άλλη φόρτιση εντός της ημέρας. Το κινητό ζυγίζει 230 γραμμάρια και παρά το μεγάλο μέγεθος και την «προεξοχή» στην πίσω πλευρά λόγω της κάμερας και της δεύτερης οθόνης, μπορεί να κρατηθεί άνετα από τους χρήστες για αρκετές ώρες.

Στη δεξιά πλευρά υπάρχουν τα πλήκτρα για την αύξηση ή μείωση της έντασης ήχου, το πλήκτρο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης, ενώ στο κάτω μέρος βρίσκονται η υποδοχή της nano-SIM, η USB Type-C θύρα, καθώς και το μικρόφωνο. Στην αριστερή πλευρά δεν υπάρχει κάτι, ενώ στο επάνω μέρος υπάρχει δεύτερο ηχείο, δεύτερο μικρόφωνο και IR Blaster. Τα ηχεία είναι υψηλής απόδοσης, διαμορφώνοντας την επίδοσή τους ανάλογα με το περιεχόμενο που παρακολουθεί ο χρήστης (π.χ. αναπαραγωγή μουσικής ή ταινίας).

Στην πίσω πλευρά υπάρχει μια «προεξοχή» για τις κάμερες, καθώς και τη δεύτερη οθόνη. Η τεχνολογία AMOLED 1.1 ίντσας, δίνει στη δεύτερη οθόνη απεικονίσεις όμοιες με αυτές του Xiaomi Band 6. Στη συγκεκριμένη οθόνη μπορεί ο χρήστης να παρακολουθεί τι λαμβάνει η κάμερα (για βελτιστοποίηση των selfies), ενδείξεις ώρας, μπαταρίας κ.α.

Στο μπροστά μέρος η οθόνη παρουσιάζει ζωντανά χρώματα ακόμα και σε έντονη ηλιοφάνεια. Επιπλέον, η οθόνη διαθέτει adaptive refresh rate, ώστε να προσαρμόζεται στο περιεχόμενο και η απόδοσή της να είναι η μέγιστη δυνατή.

Το Xiaomi Mi11 Ultra διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 888, Adreno 660 GPU και 12GB RAM, χαρακτηριστικά που κάνουν τη συσκευή να αποδίδει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τόσο σε καθημερινές λειτουργίες, όσο και σε πιο απαιτητικές περιστάσεις, όπως για παράδειγμα την εκτέλεση videogames. Ιδιαίτερα σε αυτή την περίπτωση, το νέο μοντέλο της Xiaomi υποστηρίζει λειτουργία GameTurbo, προσφέροντας επιπλέον ρυθμίσεις και ενίσχυση στη συσκευή, γεγονός που δεν συνηθιζόταν έως τώρα.

Η κάμερα έχει εξαιρετική απόδοση τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας, σε συνθήκες ηλιοφάνειας, όσο και κατά τη διάρκεια της νύχτας, ειδικά με τη λειτουργία Night Mode για ακόμα πιο εκπληκτικές λήψεις. Η εξαιρετική απόδοση του βασικού αισθητήρα επιτρέπει τις φωτογραφίες με υψηλό επίπεδο λεπτομέρειας και καλοζυγισμένες εικόνες, ακόμα και στην απόδοση των χρωμάτων. Για το zoom η συσκευή προσφέρει λειτουργία 10x hybrid, ενώ το ψηφιακό φτάνει έως τα 120x. Η κάμερα για selfie διαθέτει 20ΜΡ αισθητήρα αποτυπώνοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Το Xiaomi Mi11 Ultra φαίνεται ότι κερδίζει στις συγκρίσεις με τα αντίστοιχα high end μοντέλα των υπόλοιπων κυρίαρχων εταιρειών. Δεδομένων των επιδόσεων της συσκευής, των χαρακτηριστικών των καμερών, της φόρτισης, αλλά και της πληρότητας του πακέτου αγοράς, η νέα ναυαρχίδα της Xiaomi φαίνεται πως κατακτά την πρώτη θέση.

Για περισσότερα tech news και πληροφορίες σχετικά με νέες κυκλοφορίες, επισκεφθείτε το blog των TheFixers και μείνετε ενημερωμένοι για ό,τι συμβαίνει στον κόσμο της τεχνολογίας.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME