Samsung Galaxy A 2021: Η καινοτομία και η τεχνολογία στο χέρι σας!

Επισκευή Samsung Galaxy TheFixers

Η Samsung έρχεται για άλλη μια φορά, μέσα στα τόσα χρόνια της στον χώρο των smartphones, να αποδείξει ότι οι πιο νέες τεχνολογικές λύσεις μπορούν να γίνουν διαθέσιμες για κάθε καταναλωτή. Η σειρά Galaxy A της εταιρείας, ενσαρκώνει αυτή την φιλοσοφία της εταιρείας και προσθέτει τρία νέα μοντέλα, τα: Samsung Galaxy A52, Galaxy A52 5G και Galaxy A72.

Η σειρά Samsung Galaxy A εκφράζει το motto “Awesome is for Everyone” και το πραγματοποιεί με τα νέα του μοντέλα τα οποία χαρακτηρίζονται από εκπληκτική κάμερα, οθόνη και αυτονομία. Το κόστος τους τα κάνει προσιτά σε χρήστες κάθε ηλικιακής ομάδας και εσόδων. Επίσης, οι χρήστες μικρότερης ηλικίας μπορούν να εκφραστούν δημιουργικά, να κάνουν share τις ιδέες τους και να κάνουν τη διαφορά στην εποχή της πανδημίας όπου οι συνθήκες της οικονομίας κάνουν την ανάγκη επικοινωνίας και επαφής πιο σημαντική από ποτέ.

Awesome Κάμερα

Τα smartphones είναι πλέον η κάμερα που υπάρχει διαθέσιμη κάθε στιγμή, στην άκρη του χεριού όλων, γεγονός που κάνει σαφή την αξία τους στην καθημερινή ζωή. Δεν έχει σημασία αν είναι κανείς δημιουργός περιεχομένου ή απλός χρήστης, πλέον η κάμερα του smartphone θα πρέπει να καλύπτει όλες τις ανάγκες. Τα smartphones πρέπει να διαθέτουν εργαλεία και λύσεις, που θα κάνουν εύκολη τη διαδικασία πρόσβασης σε όλες τις λειτουργίες της κάμερας και την εκμετάλλευσή της σε όλο το εύρος των δυνατοτήτων της.

Τα Samsung Galaxy A52, A52 5G και A72 διαθέτουν σύστημα τετραπλής κάμερας με κύριο αισθητήρα 64ΜΡ, με δυνατότητα λήψεων πολύ υψηλής ανάλυσης, ανεξάρτητα από την ποιότητα του φωτισμού, ακόμα και σε συνθήκες νύχτας, με τη βοήθεια του Night Mode. Χάρη στη λειτουργία OIS (οπτική σταθεροποίηση εικόνας), ο χρήστης βγάζει βίντεο και φωτογραφίες με εξαιρετικά σταθερή εικόνα και η Τεχνητή Νοημοσύνη, στη λειτουργία Scene Optimizer, πραγματοποιεί αυτόματη και ταχύτατη αναγνώριση στο περιβάλλον της λήψης για να επιτύχει τη βελτιστοποίηση των ρυθμίσεων της κάμερας, ώστε να αποτυπωθεί το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Οι χρήστες μπορούν να βγάζουν βίντεο υψηλής ανάλυσης και στιγμιότυπα φωτογραφιών από τις σκηνές που βιντεοσκοπούν, χάρη στη λειτουργία 4Κ Video Snap. Στις λήψεις μπορούν να προστεθούν και διασκεδαστικά στοιχεία με τα εργαλεία AR Emoji και My Filter, ενώ το Fun Mode προσφέρει στους χρήστες τα φίλτρα της εφαρμογής Snapchat.

Επισκευή Samsung Galaxy TheFixers

Awesome Οθόνη

Η Samsung, φυσικά, θα συμπεριελάμβανε τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, που θα προσφέρουν μοναδική εμπειρία θέασης στους χρήστες των νέων Galaxy A52, Galaxy A52 5G και Galaxy A72. Σε όλα έχει τοποθετηθεί Super AMOLED panel ανάλυσης FHD+ εξαιρετικά υψηλής φωτεινότητας, επιτυγχάνοντας υψηλή ευκρίνεια ακόμα και στο φως της ημέρας, με ζωηρά χρώματα, έντονο μαύρο και εξαιρετικές λεπτομέρειες.

Τα τρία μοντέλα έχουν λάβει την πιστοποίηση Eye Care για τις οθόνες τους και μέσα από τη λειτουργία Eye Comfort Shield μπορούν να προσαρμόζουν αυτόματα τη θερμοκρασία των χρωμάτων για να επιτευχθεί η μείωση της κόπωσης των ματιών των χρηστών. Ένα ακόμα εξαιρετικό χαρακτηριστικό, είναι η συχνότητα ανανέωσης εικόνας (90Hz στα Galaxy A52 και Galaxy A72, 120Hz στο Galaxy A52 5G) για εξαιρετική εμπειρία θέασης και χρήσης.

Επισκευή Samsung Galaxy TheFixers

Awesome Απόδοση

Οι ταχύτατοι οκταπύρηνοι επεξεργαστές Qualcomm, η μεγάλη μνήμη Ram και ο αρκετός αποθηκευτικός χώρος, κάνουν τα μοντέλα Galaxy A να ξεχωρίζουν για την εμπειρία χρήσης τους, ικανοποιώντας και τους πλέον απαιτητικούς.

Στις συσκευές είναι ενσωματωμένα ηχεία stereo για την υποστήριξη της τεχνολογίας Dolby Atmos, προσφέροντας εξαιρετικό ήχο με βάθος, διαθέτοντας στους χρήστες την πλατφόρμα ασφαλείας Samsung Knox για την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων, με δακτυλικό αποτύπωμα για βιομετρικό ξεκλείδωμα και μπαταρία μεγάλης διάρκειας, προσφέροντας σχεδόν δύο ημέρες χρήσης σε μία φόρτιση, σε έναν μέσο χρήστη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Galaxy A52 5G περιλαμβάνει modem 5G και θα είναι δυνατή η πρόσβαση στις νέες υψηλές ταχύτητες των δικτύων που ενεργοποιούνται παγκοσμίως.

Το λογισμικό One UI 3.1 που χρησιμοποιούν τα Galaxy A52, Galaxy A52 5G και Galaxy A72 είναι βασισμένο στο λειτουργικό σύστημα Android 11. Ο νέος σχεδιασμός της συγκεκριμένης έκδοσης χαρίζει γρήγορο περιβάλλον χρήσης, με μείωση των περισπασμών και ένταση στις σημαντικές πληροφορίες, ενώ η Samsung δίνει εγγύηση για τρεις γενιές της σειράς Samsung Galaxy A αναβάθμισης λογισμικού και πραγματοποιεί συχνές ενημερώσεις ασφαλείας για έως τέσσερα χρόνια από την ημερομηνία λανσαρίσματος.

Τα καινούρια μοντέλα της Galaxy A σειράς προσφέρουν διαρκή και εύκολη σύνδεση και επικοινωνία με τις συσκευές του οικοσυστήματος της Samsung Galaxy, ενώ η λειτουργία SmartThings προσφέρει γρήγορη και απρόσκοπτη σύνδεση με άλλες smart συσκευές.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME