Ανεπίσημο reveal των νέων Samsung Galaxy Z Fold3 και Flip3 5G

Επισκευή Samsung Galaxy TheFixers

Η Samsung βρίσκεται στην τελική ευθεία για να παρουσιάσει τις νέες της αναδιπλούμενες συσκευές για την τρέχουσα χρονιά και ο γνωστός leaker Evan Blass έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες τους, προσφέροντας μας μία πρώτη εικόνα σχετικά με το σχεδιασμό των νέων Galaxy Z Fold3 και Flip3 5G.

Επισκευή Samsung Galaxy TheFixers

Στην αρχική φωτογραφία του Galaxy Z Fold3 παρουσιάζεται η συσκευή από την πλευρά της οθόνης, γεγονός το οποίο δεν μας επιτρέπει να εντοπίσουμε διαφορές σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο Galaxy Z Fold2. Αυτό που φαίνεται, ωστόσο, είναι ότι η συσκευή διαθέτει σχεδιασμό Infinity-O σχετικά με τη μπροστινή κάμερα, η οποία είναι τοποθετημένη στο πάνω μέρος της δεξιάς πλευράς της οθόνης, σε μία μικρή οπή. Ωστόσο, σε επόμενη φωτογραφία φαίνεται ότι το νέο μοντέλο διαθέτει επανασχεδιασμένο και πιο λεπτό camera module, ενώ οι αισθητήρες της κάμερας είναι τοποθετημένοι σε κάθετη διάταξη. Επιπλέον, στις φωτογραφίες φαίνεται και το S Pen, το οποίο καθιστά σαφή την υποστήριξή του από το νέο μοντέλο, χωρίς όμως να είναι γνωστό εάν το συγκεκριμένο αξεσουάρ θα διατίθεται στο πακέτο αγοράς.

Σχετικά με το Galaxy Z Flip3 5G, φαίνεται ότι έχει δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στον ανασχεδιασμό του, προσφέροντας μεγαλύτερη διαγώνιο στην εξωτερική οθόνη και τοποθετώντας δύο κάμερες σε κάθετη διάταξη. Το πλαίσιο θα έχει διαφορετικό χρωματισμό σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα, ενώ θα είναι διαθέσιμες εκδόσεις 4G και 5G.

Επισκευή Samsung Galaxy TheFixers

Ακόμα δεν είναι γνωστό πότε θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση των δύο νέων μοντέλων, παρ’ ότι στις 28 Ιουνίου θα λάβει χώρα το MWC 2021. Στην εκδήλωση είναι προγραμματισμένη η παρουσίαση νέων στοιχείων σχετικά με το Galaxy οικοσύστημα, αλλά και τη νέα εμπειρία που θα προσφέρουν τα Samsung smartwatches σε συνεργασία με τη Google. Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι η εταιρεία μπορεί να κάνει την έκπληξη και να πραγματοποιήσει την παρουσίαση των νέων της μοντέλων κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Στο blog των TheFixers θα βρείτε ειδήσεις και ό,τι νέο κυκλοφορεί στην αγορά. Επισκεφθείτε μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα πιο hot τεχνολογικά νέα.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME