Νέα εμπειρία Watch από τη Samsung

Επισκευή Samsung Galaxy TheFixers

Στη διάρκεια του Mobile World Congress (MWC) η Samsung Electronics Co. Ltd προχώρησε στην παρουσίαση της εμπειρίας χρήσης του One UI Watch. Ο στόχος του σχεδιασμού του νέου interface είναι η περαιτέρω αναβάθμιση της εμπειρίας συνδεσιμότητας ανάμεσα στα Galaxy Watches και των smartphones. Η εταιρεία αναφέρει ότι το One UI Watch θα διατίθεται για το Galaxy Watch στη νέα ενοποιημένη πλατφόρμα, αποτέλεσμα της συνεργασίας με τη Google.

Έτσι, οι χρήστες θα απολαμβάνουν βελτιωμένη απόδοση, απρόσκοπτη συνδεσιμότητα μεταξύ των Watches και των Android Smartphones, καθώς και πρόσβαση σε μεγαλύτερο πλήθος εφαρμογών. Επίσης, η Samsung αποκάλυψε ότι το Galaxy Watch που αναμένεται να κυκλοφορήσει, θα είναι το πρώτο στο οποίο θα συμπεριλαμβάνεται η νέα ενοποιημένη πλατφόρμα και το One UI Watch, που θα παρουσιαστεί εντός του καλοκαιριού.

Νέα εμπειρία Galaxy Watch

Το One UI Watch, σε συνδυασμό με την ενοποιημένη πλατφόρμα, προσφέρουν μία εντελώς νέα εμπειρία στα Galaxy Watches. Σε αυτό το πλαίσιο, εάν οι εφαρμογές που θα εγκαταστήσει ο χρήστης στο smartphone του είναι συμβατές με το ρολόι, τότε θα εγκαθίστανται αυτόματα στο δεύτερο. Όταν κάποιος χρήστης, για παράδειγμα, επιλέξει να εξατομικεύσει την εφαρμογή του ρολογιού στο smartphone, δείχνοντας διαφορετικές ώρες σε πόλεις σε όλο τον κόσμο, τότε το ίδιο θα εμφανίζεται και στο smartwatch. Αντίστοιχα, εάν ο χρήστης επιλέξει να μπλοκάρει κλήσεις και μηνύματα από το ρολόι, το ίδιο θα ισχύει και για το smartphone.

Η ενοποιημένη πλατφόρμα προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης και ενσωμάτωσης νέων λειτουργιών δημοφιλών εφαρμογών τρίτων μερών, απευθείας στο Galaxy Watch. Βάσει αυτής της πληθώρας συνεργασιών, πολλοί χρήστες θα μείνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, καθώς δίνεται, για παράδειγμα, η δυνατότητα σε όσους είναι φίλοι της γυμναστικής, να αξιοποιήσουν στο μέγιστο εφαρμογές όπως είναι οι adidas Running, GOLFBUDDY Smart Caddie, Swim.com και Strava.

Αντίστοιχα ικανοποιημένοι θα μπορούν να είναι οι χρήστες που επιθυμούν να αξιοποιήσουν εφαρμογές όπως το Calm ή το Sleep Cycle, οι οποίες τους βοηθούν στη διατήρηση ισορροπημένης ρουτίνας στην καθημερινότητά τους. Το ίδιο ισχύει για όσους επιθυμούν να απολαμβάνουν μουσική και να ανακαλύπτουν νέους καλλιτέχνες, μέσω του Spotify ή του YouTube και φυσικά για τους χρήστες που επιθυμούν να εξερευνούν τα μέρη γύρω τους, μέσω των Google Maps.

Επισκευή Samsung Galaxy TheFixers

Σχεδιασμός

Η εταιρεία θα προσφέρει εργαλείο σχεδίασης του καντράν του ρολογιού με βελτιστοποιήσεις που θα διευκολύνουν τους σχεδιαστές κατά τη δημιουργία του. Μέσα στο έτος, οι προγραμματιστές των συσκευών Android θα δημιουργήσουν νέα σχέδια που θα αποτελέσουν μέρος της συνεχώς αυξανόμενης συλλογής των καντράν των ρολογιών της Samsung.

Με αυτόν τον τρόπο, οι καταναλωτές θα μπορούν να προσαρμόζουν τα Watches τους ανάλογα με τη διάθεση, τη δραστηριότητα και την προσωπικότητά τους. Για ό,τι νέο κυκλοφορεί, επισκεφθείτε καθημερινά το Blog των TheFixers. Μείνετε ενημερωμένοι για κάθε νέο της επικαιρότητας και του τεχνολογικού κόσμου.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME