Η Google προχωράει σε παραγωγή αναδιπλούμενων smartphones τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν φέτος

Επισκευή Smartphone TheFixers

Πλέον είναι σχεδόν βέβαιο ότι έως τα τέλη του 2021 η Google Pixel θα έχει κυκλοφορήσει το αναδιπλούμενο smartphone, με πιθανή ονομασία Google Pixel Fold χωρίς όμως να είναι επιβεβαιωμένο.

Δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα πολλά από τα χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό του Google Pixel Fold, όμως φαίνεται ότι είναι σίγουρη η πλήρης εκμετάλλευση των νέων δυνατοτήτων του Android 12. Αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι η οθόνη του μοντέλου θα είναι 7,6 ίντσες σε πλήρες ξεδίπλωμα και ότι η αναδίπλωση θα γίνεται προς τα μέσα.

Φημολογείται ότι η Samsung θα μπορέσει να παρέχει στην Google την ευκαιρία για τη δημιουργία της συγκεκριμένης συσκευής, καθώς η τεχνολογία που έχει αναπτύξει με το Ultra-thin Glass αποτελεί βασικό στοιχείο κατασκευής των συγκεκριμένων συσκευών.

Η Samsung θα ξεκινήσει την παραγωγή των foldable OLED panels τον Οκτώβριο, γεγονός το οποίο προσφέρει την ευκαιρία δημιουργίας νέων αναδιπλούμενων συσκευών από εταιρείες όπως η Google, η Xiaomi και η Vivo. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει δημοσιευτεί η πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας της αναδιπλούμενης συσκευής της Google.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME