Η Samsung προσθέτει στη συλλογή της τα Galaxy A22 και Α22 5G

Επισκευή Samsung Galaxy TheFixers

Η Samsung προσθέτει στην Galaxy A συλλογή της δύο νέα μοντέλα, το Α22 και το Α22 5G, τα οποία προσφέρουν στο χρήστη μοναδική εμπειρία gaming και παρακολούθησης περιεχομένου, ενώ με την είσοδό τους στην αγορά έρχονται να ανταγωνιστούν τις αντίστοιχες προτάσεις κινεζικών εταιρειών. Διαθέτουν εξαιρετικά ευέλικτη κάμερα και κυκλοφορούν σε μορφή η οποία προσφέρει ευκολία στη χρήση, σε χρώματα που ξεχωρίζουν.

Ο Άρης Παρασκευόπουλος, επικεφαλής του τμήματος κινητών συσκευών της Samsung σε Ελλάδα και Κύπρο δήλωσε ότι «Το Galaxy A22 5G επεκτείνει περαιτέρω τη δέσμευση της Samsung για παροχή προσιτών συσκευών χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Διαθέτει εντυπωσιακή οθόνη και συνδεσιμότητα 5G, προσφέροντας στους καταναλωτές ταχύτητα και απόδοση επόμενης γενιάς, ενώ παράλληλα τους δίνει τη δυνατότητα να εκφραστούν με πολλούς τρόπους».

Το Galaxy A22 5G με σύνδεση δικτύου 5G σε πραγματικό χρόνο, επιτρέπει την άμεση ολοκλήρωση κάθε είδους εργασίας. Με οθόνη 6,6 ιντσών FHD+ Infinity-V, διαθέτουν υψηλή ανάλυση, προσφέροντας στους χρήστες μία μοναδική εμπειρία θέασης, ενώ με τη συνδεσιμότητα σε 5G, μπορούν να παρακολουθούν το αγαπημένο τους περιεχόμενο, χωρίς διακοπές. Ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης φτάνει τα 90Hz, η οποία συνδυαστικά με την μπαταρία 5.000mAh διασφαλίζουν στους χρήστες απρόσκοπτη ενασχόληση με το smartphone τους, χωρίς την ανάγκη επαναφόρτισης.

Το Galaxy A22 διαθέτει κύρια κάμερα 48ΜΡ, υπερ-ευρυγώνια κάμερα 8ΜΡ, κάμερα βάθους 2ΜΡ, κάμερα macro 2MP και μπροστινή κάμερα 13ΜΡ -ενώ το Galaxy A22 5G έχει κύρια κάμερα 48MP, υπερ-ευρυγώνια κάμερα 5MP, κάμερα βάθους 2MP και μπροστινή κάμερα 8MP- χαρίζοντας στους χρήστες την ευκαιρία για φωτογραφίες και selfies που μοιάζουν επαγγελματικές. Οι καταναλωτές μπορούν να βρουν το Galaxy A22 σε αποχρώσεις Violet, Mint, White και Black, ενώ το Galaxy A22 5G θα κυκλοφορήσει σε αποχρώσεις Violet, Mint, White και Gray.

Η συμμετρικότητα του σχήματός του, συνδυαστικά με τις στρογγυλεμένες άκρες του παρέχει στους χρήστες άνεση στη λαβή και το κράτημα. Τα νέα μοντέλα έχουν σχεδιαστεί με επίκεντρο την καθημερινή δημιουργικότητα, παραγωγικότητα και άνεση. Το Galaxy A22 5G θα είναι διαθέσιμο τον Ιούλιο, ενώ για το Galaxy A22 δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία κυκλοφορίας του.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME