Η νέα αναβάθμιση σε iOS 15 δεν θα είναι υποχρεωτική

Επισκευή iPhone TheFixers

Η Apple για χρόνια υπερτερούσε στην ταχύτητα με την οποία προσέφερε στους χρήστες της την εκάστοτε αναβάθμιση του iOS, σε σχέση με την αντίστοιχη ταχύτητα αναβάθμισης των συσκευών Android OS. Έτσι, οι χρήστες iOS είχαν άμεσα και γρήγορα στη διάθεσή τους τα χαρακτηριστικά των νέων λειτουργικών συστημάτων και επιπλέον διέθεταν κάλυψη από τις επιδιορθώσεις σχετικά με τα ζητήματα ασφαλείας.

Δεν ήταν, μάλιστα, λίγες οι φορές που η Apple κατηγορήθηκε ότι στην πράξη ανάγκαζε τους χρήστες της να προχωρούν στην αναβάθμιση της πιο πρόσφατης έκδοσης και χωρίς να τους παρέχεται η δυνατότητα να επιστρέψουν σε κάποια από τις προηγούμενες εκδόσεις. Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτή η τακτική δεν θα ισχύσει για το iOS 15, εφ’ όσον οι χρήστες που επιθυμούν να παραμείνουν στο iOS 14 θα μπορούν να το κάνουν, διατηρώντας τις αναβαθμίσεις ασφαλείας.

Ακόμα, βέβαια, δεν έχει ανακοινωθεί πόσο συχνά θα μοιράζονται οι αναβαθμίσεις ασφαλείας στους χρήστες που θα επιλέξουν να διατηρήσουν το iOS 14, καθώς και με τι συχνότητα θα εμφανίζονται τυχόν υπενθυμίσεις για αναβάθμιση σε iOS 15.

Αυτό που μένει τώρα, είναι να δούμε το ενδιαφέρον των χρηστών για το iOS 15 και πόσοι θα επιλέξουν να παραμείνουν στο iOS 14, χωρίς την πρόσβαση στις νέες λειτουργίες. Για περισσότερα νέα και πληροφορίες σχετικά με την Apple, επισκεφθείτε το blog μας στη σελίδα των TheFixers. Πληροφορηθείτε για τα τελευταία νέα και μείνετε ενημερωμένοι για τα πιο hot θέματα της Apple επικαιρότητας.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME