Βραβεία MWC 2021: Καλύτερο Smartphone το Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Επισκευή Samsung Galaxy TheFixers

Στη διοργάνωση των Global Mobile Awards (GLOMO Awards) τα οποία έλαβαν χώρα στη φετινή MWC, το Samsung Galaxy S21 Ultra 5G βραβεύτηκε ως το καλύτερο Smartphone του 2021, διάκριση την οποία ανακοίνωσε η Samsung Electronics Ltd. Στα GLOMO Awards βραβεύονται το hardware, το λογισμικό, αλλά και το σύνολο των υπηρεσιών που αναπτύσσεται σε παγκόσμια κλίμακα, στην καινοτομία της βιομηχανίας κινητής.

Επισκευή Samsung Galaxy TheFixers

Το Samsung Galaxy S21 Ultra 5G διαθέτει σύστημα κάμερας το οποίο ανταποκρίνεται σε επαγγελματικά στάνταρ και φωτεινή smart οθόνη, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για τους χρήστες που επιθυμούν να πραγματοποιούν λήψεις εξαιρετικής λεπτομέρειας και υψηλής ευκρίνειας. Επιπλέον, το συγκεκριμένο μοντέλο αποτελεί το πρώτο της σειράς S, το οποίο μπορεί να υποστηρίξει τη λειτουργία του S Pen χαρίζοντας προηγμένη παραγωγικότητα.

Οι κριτές της συγκεκριμένης κατηγορίας, προχώρησαν στις εξής δηλώσεις:

«Πρόκειται για το καλύτερο Android Smartphone που έχει κατασκευάσει ποτέ η Samsung, με πληθώρα λειτουργιών, εκπληκτική οθόνη AMOLED, τις καλύτερες κάμερες της κατηγορίας του και πολλά ακόμα. Το Galaxy S21 Ultra 5G διαθέτει όσα υπόσχεται και αποτελεί άξιο νικητή της κατηγορίας Καλύτερα Smartphones του 2021». Η λίστα με τις τελικές υποψηφιότητες της συγκεκριμένης κατηγορίας συμπεριελάμβανε και το Samsung Galaxy S20 FE, με το οποίο έγιναν διαθέσιμες, σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό, όλες οι αγαπημένες λειτουργίες όσων προτιμούν τη σειρά των Galaxy S20 συσκευών, μεταξύ των οποίων και κάμερα με AI τεχνολογία και οθόνη Infinity-O 120Hz.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME