Το iOS 15 θα εμφανίζει από πού αποθηκεύσατε τις φωτογραφίες σας

Επισκευή iPhone TheFixers

Στο iOS 15 φαίνεται ότι οι χρήστες θα δουν σημαντικές αναβαθμίσεις στην εφαρμογή Photos.

Η Apple έχει βρει τον τρόπο ώστε να βοηθήσει τους χρήστες της στην οργάνωση των αμέτρητων φωτογραφιών τους. Φήμες αναφέρουν ότι θα υπάρξει προσθήκη ενός κουμπιού Info σε κάθε αρχείο φωτογραφίας, από το οποίο θα εμφανίζονται πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την πηγή αποθήκευσής του. Για παράδειγμα, με το info ο χρήστης θα βλέπει ότι η φωτογραφία έχει πηγή προέλευσης το Safari, ενώ σε κάθε φωτογραφία θα παρουσιάζονται πληροφορίες σχετικά με την ώρα, την ημέρα, αλλά και την τοποθεσία στην οποία τραβήχτηκε η φωτογραφία.

Το Macrumors αναφέρει ότι θα δίνεται, για παράδειγμα, η δυνατότητα να πληκτρολογεί ο χρήστης τη λέξη «Safari» στην μπάρα αναζήτησης και να χρησιμοποιείται ως αναγνωριστική ετικέτα, εμφανίζοντας όλες τις φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες από το Safari.

To iOS 15 είναι διαθέσιμο δοκιμαστικά αυτήν τη στιγμή για τους προγραμματιστές, ενώ εντός του μήνα θα κυκλοφορήσει δημοσίως μία beta έκδοση.

Για κάθε είδηση που κυκλοφορεί σχετικά με τις νέες εκδόσεις iOS αλλά και τις νέες κυκλοφορίες συσκευών της Apple, επισκεφθείτε το blog των TheFixers.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME