Οι φήμες για νέο Samsung Galaxy Watch 4 Classic επιβεβαιώθηκαν και αυτά είναι τα πρώτα renders

Επισκευή Samsung Galaxy TheFixers

Τα πρώτα renders του Samsung Galaxy Watch 4 Classic διέρρευσαν μόνο μερικές ώρες μετά την ανακοίνωση που επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του. Το κύριο ερώτημα ήταν εάν το bezel θα ήταν περιστρεφόμενο, καθώς ήταν το χαρακτηριστικό που διαφοροποιούσε τα μοντέλα της Samsung. Τα renders που δημοσιεύθηκαν προορίζονταν για δημοσίευση στα μέσα του χώρου της τεχνολογίας και παρουσιάζουν εμφανώς ότι το νέο Smartwatch θα είναι η Classic εκδοχή του Samsung Galaxy Watch 4.

Το Samsung Galaxy Watch 4 Classic φαίνεται ότι θα είναι το διάδοχο μοντέλο του Galaxy Watch 3, όπως γίνεται κατανοητό από τα renders. Η πηγή των renders διέρρευσε επίσης την πληροφορία ότι το Galaxy Watch 4 Classic θα διατίθεται σε τρία μεγέθη, των 42, 44 και 46 χιλιοστών. Να σημειωθεί ότι το Galaxy Watch 3 κυκλοφόρησε σε εκδόσεις των 41 και 45 χιλιοστών. Από αυτά τα δεδομένα γίνεται προφανές ότι η εταιρεία προσπαθεί να διαθέσει διαφορετικές επιλογές στους καταναλωτές της, ώστε να καταλήξουν στο κούμπωμα που θα προσαρμόζεται καλύτερα στο χέρι τους.

Τα χρώματα στα οποία θα κυκλοφορήσει το Smartwatch δεν φαίνεται να παρουσιάζουν εκπλήξεις, καθώς περιορίζονται σε τρεις αποχρώσεις: μαύρο, γκρι και λευκό. Στο μαύρο μοντέλο διαφοροποιείται το σασί, ενώ το γκρίζο και το λευκό θα διαθέτουν απλό μεταλλικό σασί. Το Android Headlines αναφέρει ότι οι καταναλωτές θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ αλουμινίου και ανοξείδωτου ατσαλιού.

Επισκευή Samsung Galaxy TheFixers

Τέλος, στο πίσω μέρος φαίνεται να υπάρχει βαθμολογία 5ΑΤΜ αντοχής στο νερό και διαθέτει πιστοποίηση MIL-STD-810G αντοχής. Ωστόσο, ακόμα δεν υπάρχει απάντηση σχετικά με το περιστρεφόμενο bezel, καθώς ήταν το χαρακτηριστικό που διαχώριζε τα premium μοντέλα της Samsung. Ορισμένοι, βασιζόμενοι στα renders υποστηρίζουν ότι αφαιρέθηκε αυτό το χαρακτηριστικό, όμως από τις εικόνες είναι αρκετά δύσκολο να το διακρίνει κανείς με βεβαιότητα, οπότε ακόμα τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας και τις νέες κυκλοφορίες, μόνο στο blog των TheFixers.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME