Δείτε εάν το PC σας είναι συμβατό με το Windows 11

Επισκευή PC TheFixers

Η Microsoft δημοσίευσε ότι τα επερχόμενα Windows 11 θα διαθέτουν πολλές τροποποιήσεις σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις τους. Το ανανεωμένο λειτουργικό σύστημα θα προσφέρει νέες δυνατότητες, οι οποίες έχουν ενθουσιάσει το μεγαλύτερο μέρος των χρηστών, παρ’ ότι ορισμένοι εκφράζουν την πεποίθηση ότι θα μπορούσαν να διαθέτουν περισσότερες λειτουργίες.

Ωστόσο, υπάρχουν και τα αρνητικά της συγκεκριμένης αναβάθμισης, καθώς η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση ότι οι απαιτήσεις του νέου λειτουργικού συστήματος, ίσως να μετατρέψουν κάποια PC, παλαιότερης τεχνολογίας,  μη συμβατά με τη νέα έκδοση των Windows. Έτσι, αρκετοί είναι οι χρήστες που επιθυμούν την επιβεβαίωση εάν ο υπολογιστής τους θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί στη νέα έκδοση των Windows. Εάν επιθυμείτε και εσείς να ελέγξετε εάν ο υπολογιστής σας είναι συμβατός με το νέο λειτουργικό σύστημα, υπάρχει τρόπος, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Το PC Health Check Tool ελέγχει την κατάσταση του PC σας

Μέσα από τη νέα σελίδα υποστήριξης των Windows 11 στο site της Microsoft, εμφανίζονται οι δυνατότητες και οι πιο συχνές ερωτήσεις των χρηστών. Αφότου κατεβάσετε το εργαλείο PC Health Check, θα μπορείτε να ελέγξετε εάν ο υπολογιστής σας μπορεί να εκτελέσει τα Windows 11.

Ξεκινήστε κάνοντας download το εργαλείο ελέγχου υγείας του υπολογιστή σας και ανοίξτε το. Το πρόγραμμα εγκατάστασης θα σας εμφανίσει οθόνη αποδοχής των όρων της άδειας χρήσης, όπου θα κάνετε κλικ στο κουμπί «Εγκατάσταση». Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης της εφαρμογής, πατήστε το «Τέλος». Βεβαιωθείτε ότι το πλαίσιο «Άνοιγμα Υγείας για Windows PC» είναι επιλεγμένο. Αφότου ανοίξετε το εργαλείο, το configuration του υπολογιστή σας θα εμφανιστεί στα αριστερά, καθώς και ένα banner «Εισαγωγή των Windows 11». Για να προχωρήσετε, κάντε κλικ στο «Έλεγχος τώρα», ώστε το εργαλείο να συνεχίσει σε ανάλυση του υπολογιστή σας και να σας ενημερώσει εάν είναι συμβατός ή όχι με τα Windows 11.

Εφ’ όσον το PC σας είναι συμβατό, τότε θα εμφανιστεί αναδυόμενο μήνυμα που θα σας ειδοποιεί «Αυτός ο υπολογιστής μπορεί να εκτελέσει τα Windows 11». Εάν, ωστόσο, εμφανιστεί το μήνυμα «Αυτός ο υπολογιστής δεν μπορεί να εκτελέσει τα Windows 11», θα πρέπει στο μέλλον να προχωρήσετε σε αγορά νέου PC, συμβατό με το νέο λειτουργικό σύστημα.

Επισκευή PC TheFixers

Με αυτόν τον τρόπο θα ελέγξετε εάν ο υπολογιστής σας είναι συμβατός με τα Windows 11 και θα μπορέσετε να προχωρήσετε σε αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος του PC σας, μόλις είναι διαθέσιμα.

Παραμείνετε ενημερωμένοι για κάθε νέο τεχνολογίας, στο blog των TheFixers. Καθημερινά σας παρέχουμε τις σημαντικότερες ειδήσεις του κόσμους της τεχνολογίας.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME