Τα Windows 11 θα υποστηρίζουν εφαρμογές Android

Επισκευή PC TheFixers

Η Microsoft προχώρησε σε ανακοινώσεις σχετικά με τα Windows 11 στο live ψηφιακό event της. Η σημαντικότερη όλων, μάλλον ήταν εκείνη η οποία ανέφερε ότι τα Windows 11 πλέον θα μπορούν να εκτελούν και να διαχειρίζονται εφαρμογές Android.

Με το πρώτο άκουσμα, ορισμένοι ίσως σκεφτούν ότι τα Windows 10 διαθέτουν εδώ και καιρό αυτή τη λειτουργία, όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Τα Windows 11 πλέον θα μπορούν να εκτελούν ακριβώς τις ίδιες εφαρμογές των Android συσκευών.

Με αυτή τη νέα λειτουργία των επερχόμενων Windows από την Microsoft, οι χρήστες θα παραμένουν μόνιμα συνδεδεμένοι στις εφαρμογές που αγαπούν και θα τις αξιοποιούν με όλες τις δυνατότητες και ευκολίες που τους παρέχει ένας υπολογιστής. Οι Android εφαρμογές θα είναι διαθέσιμες μέσω του Windows Store των Windows 11 και η σύνδεση με Android συσκευές θα γίνεται με τη χρήση Intel Bridge τεχνολογίας.

Η Microsoft, κάνοντας ακόμα πιο δελεαστική τη χρήση τους, προσφέρει τη δυνατότητα να εμφανιστούν τα παράθυρα των εφαρμογών με αρκετά μεγέθη και σχήματα. Επίσης, ο χρήστης θα μπορεί να τις τοποθετήσει στο πλάι, καρφιτσώνοντάς τες ή να χωρίσει την οθόνη στην μέση, προσφέροντάς του την καλύτερη δυνατή εμπειρία των εφαρμογών. Οι Android εφαρμογές έρχονται στα Windows 11 από τη συνεργασία της Microsoft με την Amazon.

Έτσι, οι χρήστες του Amazon App Store θα μπορούν να βρίσκουν όλες τις εφαρμογές, τόσο από το Store της Amazon, όσο και από το Microsoft Store του υπολογιστή τους. Η εταιρεία έδειξε ως παράδειγμα το TikTok και πόσο ομαλά λειτουργεί στα Windows 11, γεγονός που θα ισχύει φυσικά και για τις υπόλοιπες εφαρμογές Android.

Επισκευή PC TheFixers

Τα Windows 11 αναμένεται να κυκλοφορήσουν προς το τέλος του 2021, χωρίς όμως να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ημερομηνίας από τη Microsoft.

Για όλα τα νέα τεχνολογίας επισκεφθείτε το blog των TheFixers και παραμείνετε ενημερωμένοι για ό,τι νέο κυκλοφορεί.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME