3 Νέα καταστήματα σε Καλλιθέα, Ελληνικό & Κατερίνη !

Mi 12: το νέο flagship killer της Xiaomi

Επισκευή Xiaomi TheFixers

Η Xiaomi θα κυκλοφορήσει το νέο flagship killer και η ονομασία του θα είναι Xiaomi Mi 12. Πλέον, μπορούμε να δούμε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του, μέσω ενός report της Xiaomi στην IMEI (International Mobile Equipment Identity) database, με αριθμό μοντέλου 2112123AC, που όλα δείχνουν ότι πρόκειται για το Xiaomi Mi 12.

Από τα χαρακτηριστικά της συσκευής αντιλαμβανόμαστε ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα εξελιγμένο μοντέλο, καθώς η Xiaomi θα προσθέσει στο Mi 12 τον κορυφαίο επεξεργαστή Snapdragon 895, τον επερχόμενο flagship επεξεργαστή της Qualcomm, του οποίου η επίσημη ανακοίνωση δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα. Η κύρια κάμερα θα είναι 200MP και το μέγεθος του αισθητήρα θα είναι 1 inch, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε κάτι αντίστοιχο και στο Mi 12 Ultra.

Το handset φαίνεται ότι θα είναι σε θέση να υποστηρίξει ασύρματη φόρτιση 100W και ενσύρματη 120W. Οι καταναλωτές θα έχουν στη διάθεσή τους οθόνη LTPO με refresh rate από 1 έως 120Hz και η ανάλυση θα φτάνει τα 2Κ pixels.

Όπως όλα δείχνουν, η συσκευή θα παρουσιαστεί έως το τέλος του έτους, με τη Xiaomi να προσθέτει στη συλλογή της ένα flagship killer. Στο blog των TheFixers μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις νέες πληροφορίες και εξελίξεις του κόσμου της τεχνολογίας. Επισκεφθείτε το καθημερινά, για να μαθαίνετε πρώτοι ό,τι νέο κυκλοφορεί.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME