Το iPhone 13 θα είναι το μοντέλο με τις καλύτερες αναλογίες screen to body

Επισκευή iPhone TheFixers

Βάσει πληροφοριών που δημοσίευσε ο LeaksApplePro, επιβεβαιώνεται για ακόμα μία φορά η μείωση της εγκοπής του iPhone 13, με την επίσημη παρουσίασή του να αναμένεται στις 24 Σεπτεμβρίου.

Το iPhone 13, λοιπόν, αναμένεται να διαθέτει εγκοπή των 0,99” (26mm) σε πλάτος, το οποίο παρουσιάζει αισθητή μείωση, σε σχέση με το τρέχον 1,38” (35mm) που αξιοποιεί η Apple για να τοποθετήσει το Face ID και το ακουστικό, από τότε που κυκλοφόρησε το iPhone X.

Η μείωση που προκύπτει υπερβαίνει το 25% και αποτελεί την πρώτη μεγάλη σχεδιαστική αλλαγή στη μπροστινή πλευρά του iPhone, από το 2017 που κυκλοφόρησε το πρώτο iPhone με εγκοπή. Η Apple κατάφερε αυτή τη μείωση με το να ενσωματώσει το ακουστικό στο bezel της κορυφής και να στεγάσει τέσσερα ακόμα Face Id εξαρτήματα από κάτω. Αυτό επέτρεψε την αποδέσμευση αρκετού χώρου στη μέση, όπου βρισκόταν τοποθετημένο το ακουστικό, με αποτέλεσμα τα εξαρτήματα του Face ID Kit να τοποθετηθούν πιο κοντά το ένα με το άλλο και να παραμείνει άδειος ο χώρος στο πλάι, για να δημιουργηθεί μια πιο compact εγκοπή.

Με τη μείωση της εγκοπής κατά 25%, προκύπτει και η αντίστοιχη αύξηση της αναλογίας screen to body. Το iPhone SE 2020 είναι το τελευταίο μοντέλο χωρίς εγκοπή, με αναλογία screen to body 65%, καθώς διαθέτει Touch ID Buttons και μεγάλα bezels. Με το iPhone X, ωστόσο, η Apple φτάνει πάνω από το 80% screen to body ratio, καθώς το ποσοστό του iPhone 12 φτάνει το 86%.

Οι ακριβείς υπολογισμοί για το iPhone 13 θα επιβεβαιώσουν ή θα απορρίψουν εάν η Apple θα καταφέρει να ξεπεράσει το ποσοστό 88%, όταν αυτό κυκλοφορήσει επίσημα στην αγορά. Για να μείνετε ενημερωμένοι για κάθε νέο της Apple, επισκεφθείτε το blog των TheFixers. Σας παρέχουμε τις πιο νέες κυκλοφορίες και όλα τα τελευταία νέα του κόσμου της τεχνολογίας.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME