Τα Galaxy S22 της Samsung θα έχουν 65W γρήγορη ενσύρματη φόρτιση

Επισκευή Samsung Galaxy TheFixers

Η Samsung φαίνεται ότι θα εξοπλίσει τα νέα της μοντέλα με μια νέα, ταχύτερη λύση φόρτισης των 65W και πρώτη φορά θα τη δούμε να εφαρμόζεται στα Galaxy S22, τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν το πρώτο τρίμηνο του 2022.

Η συγκεκριμένη πληροφορία έχει διαρρεύσει από πολλές διαφορετικές πηγές, γεγονός που την καθιστά πιο έγκυρη. Αναφέρεται ότι η κωδική ονομασία των μοντέλων της συγκεκριμένης σειράς είναι Rainbow RGB, με το R να είναι το κλασικό Galaxy S22, το G να είναι το Galaxy S22 Plus και το B να είναι το Galaxy S22 Ultra και τα τρία εκ των οποίων θα υποστηρίζουν την 65W γρήγορη ενσύρματη φόρτιση.

Τον Ιανουάριο κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες για τη γρήγορη φόρτιση της Samsung, ενώ από το Φεβρουάριο πιστοποιήθηκε με μέγιστη ταχύτητα φόρτισης 3,25 Amps στα 20 Volts. Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, μάλλον έφτασε η ώρα για τη Samsung να αφήσει πίσω της την ταχύτητα φόρτισης των 25W.

Παρότι στο Samsung Galaxy Note 10+ είδαμε ταχύτητα φόρτισης 45W, η εταιρεία δεν αξιοποίησε το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό και σε άλλα μοντέλα της, χωρίς να έχει προσδιοριστεί ο λόγος για αυτό. Πλέον όμως όλα δείχνουν ότι τα Galaxy S22 θα υποστηρίζουν 65W γρήγορη φόρτιση, ωστόσο ο φορτιστής θα πωλείται χωριστά, ενώ στην συσκευασία θα περιλαμβάνεται φορτιστής 25W. Επισκεφθείτε το blog των TheFixers για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα τεχνολογίας που κυκλοφορούν!

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME