Με το Samsung SmartThings Find μπορείς να βρίσκεις χαμένες συσκευές

Επισκευή Samsung Galaxy από τους TheFixers

Η Samsung Electronics Co., Ltd προχώρησε σε ανακοίνωση ότι η υπηρεσία SmartThings Find, την οποία παρουσίασε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2020, εξακολουθεί να παρουσιάζει ραγδαία ανάπτυξη και αποτελείται από παραπάνω από 100 εκατομμύρια κόμβους εύρεσης. Μέσω της SmartThings, λειτουργία κορυφαίας τεχνολογίας με την οποία επιτρέπεται η συνδεδεμένη ζωή, εντοπίζονται 230.000 συσκευές ημερησίως.

Ο Πρόεδρος και Επικεφαλής Mobile Communications Business της Samsung Electronics δήλωσε ότι:

«Είμαστε απίστευτα υπερήφανοι για το πόσο γρήγορα η υπηρεσία SmartThings Find έχει αναπτυχθεί σε λιγότερο από ένα χρόνο, βοηθώντας τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να εντοπίζουν εκατοντάδες χιλιάδες συσκευές που έχουν χαθεί κάθε μέρα. Η SmartThings Find είναι ένα ακόμη παράδειγμα για το πώς η Samsung συνεχίζει να δημιουργεί νέες εμπειρίες που έχουν σημασία για τον άνθρωπο, κάνοντας τη ζωή πιο άνετη και λιγότερο αγχωτική.»

Μέσα από την υπηρεσία SmartThings Find, η οποία αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς, οι χρήστες μπορούν να εντοπίσουν εύκολα και με ακρίβεια τα Galaxy Smartphones, Smartwatches, Earbuds, έως και τα S Pen Pro που έχουν καταχωρήσει, καθώς και άλλα προσωπικά αντικείμενα στα οποία έχουν προσαρτήσει συσκευή Galaxy Smart Tag ή Smart Tag+. Η λειτουργία SmartThings Find, ξεχωριστό χαρακτηριστικό του οικοσυστήματος SmartThings, αξιοποιεί τεχνολογία BLE (Bluetooth Low Energy) και ευρείας ζώνης (UWB) για να επιτύχει τον εντοπισμό χαμένων συσκευών. Ακόμα και σε περίπτωση που η συσκευή βρίσκεται εκτός σύνδεσης, άλλοι χρήστες Galaxy μπορούν να ολοκληρώσουν την ενεργοποίηση του Galaxy smartphone ή tablet για να επιτύχουν την εύρεση κοντινών χαμένων συσκευών άλλων.

Ένα ακόμα σημείο εξέλιξης της SmartThings Find είναι η νέα υπηρεσία SmartThings Find Members, με την οποία κάθε χρήστης μπορεί να επιτρέψει σε φίλους και συγγενείς να γίνουν μέλη του λογαριασμού τους SmartThings, για να έχουν τη δυνατότητα να βρουν και να διαχειριστούν τις συσκευές τους. Με τη νέα υπηρεσία μπορούν να προσκληθούν έως και 19 άτομα και να εντοπιστούν έως 200 συσκευές. Αφότου αποδεχθεί κάποιος την πρόσκληση του SmartThings Find Member, έχει τη δυνατότητα να βλέπει τις επιλεγμένες συσκευές.

Η SmartThings Find Members υπηρεσία επιτρέπει σε οικογένειες να εντοπίσουν τα κατοικίδιά τους, ή τα κλειδιά του αυτοκινήτου, ακόμα και εάν δεν έχουν μαζί το τηλέφωνό τους. Οι TheFixers φροντίζουν να μη χάνεις καμία χρήσιμη πληροφορία του κόσμου της τεχνολογίας. Αναζήτησε στο blog μας άρθρα που σε ενδιαφέρουν και ενημερώσου άμεσα και αποτελεσματικά.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME